Adi Minune aruncă bomba despre finii lui, Florin Salam şi Roxana Dobre: „Am vorbit cu ei. Fiecare are viaţa lui”

În ultima vreme, relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tocmai roz, iar speculaţiile că cei doi nu ar mai forma un cuplu nu au întârziat să apară. Niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru, însă o persoană apropiată lor şi cunoscută de toată lumea a lăsat să se înţeleagă ceea ce multă lume bănuia.

06 feb. 2020, 13:27
Adi Minune aruncă bomba despre finii lui, Florin Salam şi Roxana Dobre: „Am vorbit cu ei. Fiecare are viaţa lui”

Este vorba despre Adi Minune, care îi numeşte „fini” pe Florin Salam şi Roxana Dobre. Întrebat de reporterul Antenei 1 despre cei doi, manelistul a precizat că a mai vorbit, atât cu al său coleg de scenă, cât şi cu iubita lui.

Prea multe detalii nu a oferit Adi Minune, însă a lăsat să se înţeleagă faptul că nu mai formează un cuplu, iar el nu se poate băga în viaţa lor, ei decid cum vor să trăiască. Mai mult decât atât, cântăreţului a mai declarat că fiecare are viaţa lui (n.r Florin Salam şi Roxana Dobre).

Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor„, a declarat Adi Minune la XNS.

Citeşte şi: Florin Salam a dat cărţile pe faţă. Cu ce interlop celebru s-a afişat FOTO

S-a spus că Florin Salam ar suferi de o boală gravă

Informațiile despre starea de sănătate a lui Florin Salam au fost contradictorii, fanii celebrului manelist neștiind ce să mai creadă, la un moment dat. S-a spus chiar că a fost internat în America, însă, una peste alta, o singură informație a rămas valabilă, de-a lungul ultimelor luni, aceea că manelistul suferă din cauza epuizării. 

Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte încărcat și că mama fiicelor sale l-a implorat să se odihnească, să își încarce bateriile și să petreacă mai mult timp acasă, în compania celor mai dragi persoane.

Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat prietenul respectiv.

Citeşte şi: SCANDAL monstru! Ameninţări teribile după ce urmaşul lui Florin Salam a rost rupt cu bătaia de un interlop

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 5 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist Florin Salam a debutat în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor ”s-a stabilizat”, mai ales după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie 2018.

Citeşte şi: Florin Salam, de nerecunoscut. Şi prietenii apropiaţi au avut un şoc când au văzut imaginile. Transformarea e şocantă