Adi Minune, la masa lui Ion Ţiriac. Imaginea cu cei doi a devenit virală pe reţelele de socializare

Unul dintre cei mai populari manelişti din România, Adi Minune, alături de cel mai bogat bărbat de la noi din ţară, Ion Ţiriac. Aşa arată imaginea care a devenit virală pe reţelele de socializare, la început de an. Artistul a distribuit fotografia pe Facebook şi se simte mândru că a stat la masa miliardarului.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 10:51

Adi Minune se bucură de un public numeros, deşi multă lume nu îşi permite să îl aibă ca invitat la vreo petrecere. Cu toate acestea, are un succes foarte mare, melodiile lui sunt ascultate şi fredonate de foarte mulţi români şi nu numai.

Recent, manelistul a fost prezent la o petrecere, unde se afla şi Ion Ţiriac. A fost invitat la masa miliardarului şi nu a ratat momentul să facă o poză împreună şi să o arate fanilor de pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Surpriză de proporţii pentru Carmen Simionescu! Ce cadou i-a făcut Adi Minune fiicei sale. Artista a început să plângă imediat

Îmbrăcat într-un sacou negru şi cu papion la gât, Minune s-a dus la masa lui Ţiriac şi a pus mâna pe umărul lui, în timp ce erau fotografiaţi.  „De obicei esti rugat sa faci poze cu lumea, dar de data asta cred ca tu l-ai rugat pe om pentru o poza…Adrian, cum e sa stai langa oameni bogați?/ Miliardarii Romăniei! Pe bune, omul cu valoare să vede din depărtare. Adi, seful mapamondului, i-au scris fanii lui Adi Minune.

Adi Minune, jefuit la Milano. I-au furat cel mai de preţ obiect

Adi Minune a avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută, la Milano, unde a fost invitat să cânte într-unul dintre cluburile de fițe frecventat de români.

Citeşte şi: Adrian Minune, „săltat” de poliţie. Ce anunţă a făcut pe facebook. Reacţia fanilor: „Să n-ai grijă, ţi-am pus avocat”

Adi Minune a fost jefuit şi a rămas fără clarinet. „Fac acest apel pentru a-mi recupera un instrument care mi s-a furat aici, la hotel, din mașină, la Milano. Cei care sunteți din Italia, care puteti da niște telefoane, să mi se aducă intrumentul înapoi, plătim bine-nțeles, pentru că fiecare are meseria lui, fiecare muncim pentru câte ceva… Asta este meseria lor, foarte frumos, au venit mascați, au spart microbuzul și ne-au luat clarinetul!

Noi, în seara asta asta trebuie să cântăm, aici, la club… O să cântăm și fără clarinet, dar ar fi mai frumos să ne aducă clarinetul… Mă sună pe mine personal, eu plătesc recompensa să nu i se dea clarinetul înapoi. Adrian plătește… Suntem foarte supărați… Dacă nu se poate, asta este, nu are ce să facă cu clarinetul, că nu face de mâncare„, a povestit Adi Minune.

Din păcate apelul nu s-a concretizat cu returnarea clarinetului. „Adi Minune și trupa au făcut show în Milano fără clarinet, nu li s-a adus înapoi„, a spus unul dintre cei prezenți la eveniment.

Citeşte şi: Adrian Minune, la un pas să fie linşat la o nuntă la care a cântat. Ce s-a întâmplat


loading...