Adina Alberts are o soră măicuţă. „Daniela este cu doi ani mai mică decât mine şi mai inteligentă”

Adina Alberts are o soră măicuţă. Daniela-Elena este cu doi ani mai mică decât vedeta, iar pe vremea când avea 26 de ani, a decis să fie mai aproape de Dumnezeu şi s-a călugărit. Vestea a şocat întreaga familie, care a acceptat cu greu decizia luată de Daniela, însă "a învăţat să o respecte".

30 dec. 2020, 21:04
Adina Alberts are o soră măicuţă. „Daniela este cu doi ani mai mică decât mine şi mai inteligentă”

Adina Alberts are o soră măicuţă. Recent, medicul estetician a postat pe reţelele de socializare o imagine, în care apare alături de Daniela, despre care spune că este „inspirația și energia ei”.

Citeşte şi: Adina Alberts testează gratuit pentru COVID: Din 100 de persoane, 96 stau carantinate degeaba

Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele, și a făcut și doi ani de Cibernetică la ASE București, a decis să urmeze ACEST drum în viață. Ea este inspirația și energia mea!„, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Institutul de Fizică…

Publicată de Dr Adina Alberts pe Miercuri, 30 decembrie 2020

Adina Alberts are o soră măicuţă

Am crescut impreuna. Am traversat perioada adolescentei impreuna, in general ne-am impacat bine si ne-am sustinut in toate. Recunosc ca este mai inteligenta decat mine.

La 26 de ani, timpul s-a oprit in loc pentru ea! Dar si pentru noi, ca familie! Greu ne-am regasit, greu am inteles alegerea facuta de ea! De fapt, sincer, nu am inteles-o niciodata doar ca am invatat sa o respectam si sa ne bucuram de linistea ei sufleteasca! Si indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata si matusica noastra draga -„matusica Danana“!„, spunea medicul anul trecut.

Adina Alberts are o soră măicuţă. Daniela-Elena este cu doi ani mai mică decât vedeta

Medicul Adina Alberts, schemă de tratament pentru pacienţii cu COVID-19

Adina Alberts este un medic estetician renumit în țara noastră. În vârstă de 51 de ani, Adina Alberts a a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr.

Citeşte şi: Ce alimente periculoase se vând în piaţă. Experimentul făcut de medicul Adina Alberts VIDEO

Soția lui Viorel Cataramă a făcut publică o schemă de tratament despre care spune că este aprobată de mai mulți medici.

Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez dumneavoastră în mod special acum, pentru că pe umerii dumneavoastră va cădea, în curând, greul acestei pandemii! Trebuie să gestionați prin telefon mii de situații medicale. Trebuie să oferiți explicații, să dați rețete, să acordați atenție și grijă tuturor celor care, din nefericire, se vor infecta cu SARS-CoV-2. Și nu vor fi puțini! Este multă muncă.

Trebuie să aveți disponibilitate pentru a spune mereu prezent. Linia întăi se muta încet, încet către dumneavoastră, în cabinetele și pe telefoanele sau laptopurile dumneavoastră. Fac un apel la toleranță și înțelegere. Ca de obicei, eu încerc să ajut!

De aceea voi posta mai jos schema clasică de tratament în cazul în care cetățenii au neșansa de a fi testăți pozitiv la SARS-CoV-2. Subliniez, aceste medicamente trebuie luate la indicația medicului dumneavoastră. Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament”, și-a început doctorul Adina Alberts mesajul.