Adina Alberts, despre vaccinarea obligatorie: „Există dovezi că nici nu avem cu ce să o facem, nu mai există eficiența care a fost inițial”

Adina Alberts a explicat ce crede că se va întâmpla cu vaccinarea obligatorie a unor categorii socio-profesionale în România.

21 iul. 2021, 22:37
Adina Alberts, despre vaccinarea obligatorie: „Există dovezi că nici nu avem cu ce să o facem, nu mai există eficiența care a fost inițial”

„Sperăm să nu apară vreo ordonanţă, vreo HG peste noapte ca să impună aşa ceva. Se duc lupte peste tot, se duc lupte la toate nivelurile. După părerea mea, acest lucru nu se va întâmpla. Faptul că se atacă în acest fel personalul medical. Modalitatea de răspuns a acestei categorii profesionale. Categoric nu se doreşte. Să vină cu o groază de explicaţii medicale logice care stau în picioare.

Sper din tot rărunchii mei că nu vom ajunge niciodată acolo. Există dovezi că nu avem nici măcar cu ce să facem această vaccinare obligatorie pentru că nu mai există eficienţa care a fost iniţial în acest moment.

Marfa pe stoc a expirat şi va expira în continuare. Dacă vor apărea alte produse vaccinale care să dovedească eficienţă şi siguranţă… Am asistat la foarte multe cazuri grave, decese după injectarea acestor produse”, a spus Adina Alberts la RomâniaTv.

Adina Alberts aruncă bomba: „Pandemia de coronavirus mai durează cam patru ani”

În ultimul timp au apărut tot mai multe discuții referitoare la administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid, la care Pfizer și BioNtech lucrează deja.

E vorba de un vaccin împotriva variantei Delta a COVID a cărui eficiență urmează să fie testată în curând.

„Pfizer a început să lucreze la un vaccin ușor modificat astfel încât să fie eficient pentru tulpinile noi. Acesta ar fi motivul pentru care se vorbește despre a treia doză. Probabil și celelalte companii vor lucra la modificarea vaccinului”, a declarat Adina Alberts la RomâniaTv.

„Nu știu dacă se va reuși să fie vândute sau donate. ele expiră foarte rapid, următoarele probabil vor modificate. nu știu dacă pfizer a reușit să modifice atât de rapid dozele. Tot timpul vor fi vaccinuri care vor suferi modificări ușoare”, a mai spus medicul.

Adina Alberts a mai dezvăluit că „pandemia mai durează cam patru ani”. „Dacă calculăm dozele comandate, cam așa iese”, a explicat ea.