Adina Florea i-a deschis dosar penal vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans

Publicat: Miercuri, 20 Februarie 2019 16:01 // Actualizat: Miercuri, 20 Februarie 2019 16:01 // Sursa: romaniatv.net

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, a comisarului pentru Justitie Vera Jourova si a lui Augustin Lazar, procurorul general al  Romaniei. Plangerea a fost facuta de site-ul Luju.ro, care acuza "falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018".

Foto: RomaniaTV.net

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, a comisarului pentru Justitie Vera Jourova si a lui Augustin Lazar, procurorul general al  Romaniei, si al Angelei Cristea, reprezentanta Comisiei Europene in Romania, pentru "falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018".

Plangerea a fost facuta de site-ul Luju.ro si inregistrata la Sectia pentru magistrati, care a confirmat formarea dosarului.

Lumea Justitiei a formulat in 30 ianuarie 2019 denunt impotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea si Augustin Lazar pentru fapte de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, comunicare de informatii false, toate in legatura cu falsificarea Raportului MCV. 

Dosarul nu ar fi putut fi inregistrat la Sectia pentru magistrati daca in el nu aparea si numele unui magistrat (Augustin Lazar), ca sa poata face obiectul cercetarii acestei sectii speciale.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adina Florea Augustin Lazăr dosar penal frans timmermans Vera Jourova
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 feb 09:24
Răspunde | Votează email 0 email
costica alexa
Cred ca-si baga unghia in gat ca pitigoii ,ei stiau ca suntem colonie si-i aplaudam ca ne dau porunci succes !.
20 feb 21:29
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Foarte bine
,
EU
,
Poate pricepi că la ȚIGANI ne-ai dat banii ca să-ți dea în bot BARONII și INTERLOPII lor ACU!?!
20 feb 19:59
Răspunde | Votează email 1 email
amar
Foarte bine Domna Adina Floarea şi am dorinţa să triunfaţi cu succes .căci parte din ei spun că noi suntem comunişti în timp ce noi căutăm să respectăm ca un meluşel şi cu stricteţe constituţiea şi statul de drept .Vor să ne mute într-o aură de comunist să facă un lanţ coruptibil în delapidări de fonduri şi să năpustească asupra potenţiealului românesc .
1
EUR
4.7786
RON
14 Dec
noapte 5 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H