Adina Florea i-a deschis dosar penal vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, a comisarului pentru Justitie Vera Jourova si a lui Augustin Lazar, procurorul general al  Romaniei. Plangerea a fost facuta de site-ul Luju.ro, care acuza "falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018".

RomaniaTV.net
20 feb. 2019, 14:01
Adina Florea i-a deschis dosar penal vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a deschis un dosar penal pe numele prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans, a comisarului pentru Justitie Vera Jourova si a lui Augustin Lazar, procurorul general al  Romaniei, si al Angelei Cristea, reprezentanta Comisiei Europene in Romania, pentru „falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018”.

Plangerea a fost facuta de site-ul Luju.ro si inregistrata la Sectia pentru magistrati, care a confirmat formarea dosarului.

Lumea Justitiei a formulat in 30 ianuarie 2019 denunt impotriva lui Frans Timmermans, Vera Jourova, Angela Cristea si Augustin Lazar pentru fapte de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, comunicare de informatii false, toate in legatura cu falsificarea Raportului MCV. 

Dosarul nu ar fi putut fi inregistrat la Sectia pentru magistrati daca in el nu aparea si numele unui magistrat (Augustin Lazar), ca sa poata face obiectul cercetarii acestei sectii speciale.