ADMITERE LICEU 2017 BACĂU: Unde au ajuns elevii de 10

ADMITERE LICEU 2017 BACĂU: Şapte elevi din judeţul Bacău au intrat la liceu cu medii de 10, iar cea mai mică medie de admitere a fost 2.37 la un colegiu tehnic din localitatea Buhuşi.

RomaniaTV.net
11 iul. 2017, 14:06
ADMITERE LICEU 2017 BACĂU: Unde au ajuns elevii de 10

ADMITERE LICEU 2017 BACĂU: Cele mai mari medii la admitere s-au înregistrat la Colegiul „Gheorghe Vrânceanu” din municipiul Bacău. La specializarea mate-info de la acest colegiu ultima medie a fost 9.55, la ştiinţe ale naturii 9.46, iar la ştiinţe sociale 9.38.

În topul celor mai bune specializări, pe primele nouă locuri se află unităţi de învăţământ din municipiul Bacău, abia pe locul 10 figurând un liceu din Oneşti.

VEZI AICI REZULTATE ADMITERE LICEU 2017 BACĂU

S-au înregistrat şapte medii de 10, cinci dintre acestea fiind obţinute de elevi din municipiul Bacău, iar celelalte două de tineri din Oneşti şi Dofteana.

Cel mai slab rezultat a fost la Colegiul Tehnic „Ion Borcea” din Buhuşi, unde ultima media de intrare a fost 2.37 şi a fost obţinută de un elev din localitatea Valea lui Ion.

Potrivit news.ro, la Liceul Tehnologic din Podu Turcului nu s-a ocupat niciun loc la specializarea mate-info. În cazul a 16 specializări de la mai multe licee din judeţ ultima medie de intrare a fost mai mică de 4.

În judeţul Bacău au fost repartizaţi 3.655 de elevi.

Aproape un sfert din absolvenţii de opt clase din judeţul Bacău nu au luat notă de trecere la Evaluarea Naţională 2017. Potrivit edu.ro, 254 de elevi au absentat din diferite motive la examenele de la Capacitate. Peste 1100 s-au situat sub media 5 şi doar 16 elevi din judeţul Bacău au obţinut media 10 la examene.

Elevi de nota 10 Potrivit site-ului edu.ro, au luat media 10 la Evaluarea Naţională 2017, în judeţul Bacău, următorii elevi:  Delia Elena Bălan, de la Şcoala „George Enescu“ din Moineşti,  Carmen Elena Blănaru, de la Sascut,  Diana Elena Botezatu de la „Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu“ din Comăneşti,  Raluca Andreea Petcu Cîrlan, de la Colegiul aţional „Ferdinand  l“ din Bacău,  Ioana Crăciun de la Şcoala Gimnazială „Scarlat Loghin“ din Dofteana,  Ştefania Dorobăţ de la Colegiul Naţional „Ferdinand l“ din Bacău,  Daria Maria Drăgan, de la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir“ Oneşti,  Ştefania Enache, de la Şcoala Gimnazială 10 din Bacău,  Octavian Andrei Gava, de la Şcoala Gimnazială 10 din Bacău,  Antonia Goriuc, de la Şcoala Gimnazială „Scarlat Loghin“ din Dofteana,  Alexandra Ioana Harapu de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu“ din Comăneşti,  Carina Andreea Evu, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan cel Mare“ din Bacău,  Sabina Daria Lupaşcu, de la Şcoala 10 din Bacău,  Mara Ioana Postolache, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Vrănceanu“,  Elena Denisa Savin de la Şcoala Gimnazială „Miron Costin“ din Bacău  şi Radu Marian Ursache, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Drăgan“ din municipiul Bacău.

ADMITERE LICEU 2016 Bacău: Medie de admitere sub 5.00 în 19 licee din judeţ, cea mai mică fiind 2.23

Nouăsprezece licee din cele 33 existente în judeţul Bacău au media de admitere sub 5.00 în prima etapă de repartizare computerizată a absolvenţilor de gimnaziu, cea mai mică fiind de 2.23. Pe de altă parte, la Colegiul ”Gh.Vrânceanu” ultima medie la clasa de Matematică – Informatică a fost de 9.25.

Potrivit informaţiilor publicate de Ministerul Educaţiei, 3.813 absolvenţi de gimnaziu au fost admişi la cele 33 de licee din judeţul Bacău în urma primei etape de repartizare computerizată.

Dintre elevii care au prins un loc la liceu, 261 au avut note sub 5.00, cea mai mică fiind 2.23 şi aparţinând unui adolescent care, cu nota 1.00 la Evaluarea naţională, a fost admis la unitatea de învăţământ liceal din Buhuşi. De altfel, în judeţ, 19 licee au avut media de admitere sub 5.00, la 38 de specializări.

Cele mai mari medii de admitere au fost la Colegiul Naţional ”Gheorghe Vrânceanu” Bacău, cu 9.25 la profilul Matematică – Informatică, şi 9.07, la clasa de Ştiinţe ale naturii.