Adolescent electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în gara din Roman pentru a-şi face un selfie

Un adolescent de 15 ani s-a electrocutat, după ce s-a urcat pe un tren, cu gândul de a-şi face un selfie. Incidentul s-a produs în gara din Roman. Băiatul găsit căzut lângă vagon a fost transportat la spital cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului.

15 aug. 2021, 09:38
Adolescent electrocutat după ce s-a urcat pe un tren în gara din Roman pentru a-şi face un selfie

Alarma s-a dat sâmbătă, în jurul orei 20:00, când pompierii au fost chemaţi să intervină de urgenţă în cazul unui adolescent electrocutat în gara din Roman, judeţul Neamţ.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Băiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, un minor de 15 ani, din Roman, s-ar fi urcat pe un vagon de marfă garat în triajul stației CF din municipiul Roman, cu intenția de a se fotografia”, au precizat poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ, conform stiri-neamt.ro.

Citeşte şi: Ziua Marinei 2021, fără public al doilea an la rând. Klaus Iohannis şi Florin Cîţu participă la ceremoniile organizate la Constanţa

Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Roman.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, subinspector Ramona Ciofu, tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Vă reamintim că în urmă cu o săptămână, trei adolescente care s-au urcat pe un tren de marfă, tot în Roman, pentru a-și face poze, două dintre ele ajungând în stare gravă la spital.

Citeşte şi: Angajat CFR, cercetat disciplinar după ce a dezvăluit că şefii de tren dorm pe bancă în gară. „Alte funcții freacă duda!”