Adolescentă căutată de Poliţie, mesaj pe pagina de Facebook în care era semnalată dispariţia: „Vă salut din Vama Veche”

O tânără de 17 ani, din judeţul Teleorman, dată dispărută şi căutată de Poliţie, a lăsat un comentariu chiar la o postare în care era semnalată dispariţia sa.

06 iul. 2021, 13:41
Adolescentă căutată de Poliţie, mesaj pe pagina de Facebook în care era semnalată dispariţia: „Vă salut din Vama Veche”
Andreea Iorga, tânăra de 17 ani dispărută de acasă. Sursa FOTO: pagina de Facebook totalimpact24.ro

O adolescentă căutată de Poliţie a lăsat un mesaj pe una dintre paginile de Facebook în care era postat anunţul dispariţiei. Pe pagina de Facebook a site-ului totalimpact24.ro, tânăra i-a anunţat pe cei îngrijoraţi de dispariţia ei că se află la Vama Veche.

Andreea Iorga a dispărut fără urmă la începutul lunii iulie, fără a spune nimănui unde se duce, iar rudele au căutat-o în localitate, la prieteni, iar într-un final au apelat la ajutorul Poliţiei. Polițiștii au emis un comunicat de presă cu privire la dispariţia fetei, comunicat ce a fost postat pe Facebook, împreună cu fotografia fetei, de publicaţia locală din Teleorman – Total Impact.

Polițiștii teleormăneni caută o minoră în vârstă de 17 ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Drăgănești-Vlașca.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că numita I. ANDREEA-MARIANA, în vârstă de 17 ani, din localitatea Văceni, comuna Drăgănești-Vlașca, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 03.07.2021 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:

– înălțime – aproximativ 1,65m, greutate – 45 kg, ochi verzi, fața ovală, bărbie rotundă, păr roșcat, de lungime medie.

Nu se cunosc detalii legate de vestimentația purtată la momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, cea mai apropiată unitate de poliție sau Serviciul de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri la numerele 0247 407 000, 0247 407 006„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Citeste si Copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi. Răspunsul halucinant primit de mamă de la dispecerul de la 112: „Nu vine nimeni, doamnă, să o caute prin tot oraşul”

Adolescentă căutată de Poliţie, mesaj pe Facebook

Comentariul Andreei la postarea despre dispariția ei a primit peste 5.000 de aprecieri şi aproximativ 330 de replay-uri, cei mai mulţi utilizatori care i-au răspuns la comentariu declarându-se amuzaţi de situaţie. Iată câteva dintre reacțiile comentatorilor.

distracție plăcută

bravo ție draga,atunci ai tăi să stea linistiti

distracție plăcută draga

vai de mine ce mood e asta, kinda wanna dissappear like this too

hai ca asta e ceva nou

Asta-i spiritul de vara, bravo fata, distractie faina

Si noi te salutăm:)

That’s the spirit

Șterge comentariul, asteapta pana pun recompensa și facem fifty-fifty!

daiiiiummm gărll

sa vedeti ce si-o ia cand ajunge acasa 

am leșinat de ras

bai fata mor de ras distractie placut

esti șefa meaaaaaaaaaaaa

Citeste si Copil dat dispărut de tată, găsit de poliţişti dormind în casă. Băiatul, răpus de oboseală după ce fusese la cules de cireşe