S-a stins din viaţă la doar 41 de ani. Colegii cred că stresul ar fi cauza decesului

Publicat: Vineri, 18 Ianuarie 2019 17:24 // Actualizat: Vineri, 18 Ianuarie 2019 17:24 // Sursa: romaniatv.net

Cei care l-au cunoscut susțin că Adrian Albu, directorul administrativ al Universității București, a murit din cauza stresului. Colegii de catedră și studenții au postat au transmis mesaje de condoleanțe pe Facebook.

Foto: fanatik.ro

"Ne-a părăsit domnul Director Administrativ al UB Adrian Albu. De câte ori am interacţionat cu dânsul a fost un om foarte corect şi ne-a susţinut cât a putut în interesul Universităţii. Răspundea tuturor la e-mail-uri personal după programul care nu îi permitea nici să respire, rezolva tot ce se putea rezolva, evita orice ilegalitate. Astfel de oameni au ţinut şi ţin pe picioare această instituţie. Ar fi fost de folos pentru toţi ca stresul să fi fost mai mic. Să ne rugăm pentru dânsul, Dumnezeu să îl odihnească", a scris Virgil Iordache.

Citeşte şi Poeta Mary Oliver, câştigătoare a premiului Pulitzer, a murit la vârsta de 83 de ani

„Ultima dată când am reuşit să stau la o discuţie mai lungă cu domnul Albu a fost la final de noiembrie 2017 – mai bine de două ore de discuţii despre problemele studenţilor şi probleme administrative ale universităţii. Un om calm, un om implicat, sincer şi muncitor mai mult decât trebuia să i se ceară sau să accepte. De fiecare dată când am ajuns în biroul dumnealui, mormanele de dosare de pe birou frizau imposibiul – dovada că nu poţi cere unui om să le facă pe toate. Ne-a ajutat şi ne-a ascultat cât s-a putut când mentalităţile desuete ale unora sau altora din UB blocau sau făceau improprii procedurile şi mecanismele care contau pentru studenţi. Metehne în administraţia UB au fost destule şi când se afla sub conducerea sa – nu le putea controla şi le-ar fi făcut pe toate singur, dacă putea – dar întotdeauna, în scurta perioadă de colaborare pe care am avut-o, încerca să rezolve tot ce e posibil, în avantajul nostru, al studenţilor. Nu ştiu cum a fost cu alţi studenţi reprezentanţi, dar eu am găsit în domnul Albu un aliat. Nu vă vom mai revedea, din păcate, nici la şedinţe de Senat, nici la Consiliul de administraţie, nici la întâlnirile cu studenţii. Odihnească-se în pace!", a scris Horia Onița.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 ian 15:40
Răspunde | Votează email 0 email
CATRINOIU Liviu
Asta-i Romania dragi romani, de asta pleaca din tara cu hoardele !Nici nu mai aveti pe cine sa alegeti ca toti sunt tradatori si nu fac nimic pentru tara ci doar pentru ei si familiile lor.
19 ian 15:36
Răspunde | Votează email 0 email
CATRINOIU Liviu
Asta ma astepta si pe mine dragi Romani, dupa 8 ani de studii superioare ajunsesem Sef de Birou La un spital Militar.Norocul meu ca mi-a dat Dumnezeu gandul cel bun sa-mi dau demisia !
1
EUR
4.7564
RON
26 Mar
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H