Adrian Alexandrov, revoltat după moartea lui Emi Pian. Nu s-a putut abţine: „Un interlop tăiat de alt interlop. Ce e interesant?”

Adrian Alexandrov nu s-a putut abţine şi a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care se arată revoltat de faptul că toată lumea vorbește despre moartea interlopului și deloc despre alte lucruri mai importante.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 08:34
Adrian Alexandrov, revoltat după moartea lui Emi Pian. Nu s-a putut abţine: „Un interlop tăiat de alt interlop. Ce e interesant?”

Ati umplut stirile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de interesant? De educativ? De senzational? Despre cine/ ce vorbiti mai exact?

Citește și: Elena Udrea nu a scăpat de toate acuzaţiile din dosarul Microsoft. Explicaţiile procurorului-şef al DNA

N-ati vorbit si dezbatut atat de intensiv, cazurile in care Artistii Romaniei au plecat dintre noi. Un pic de decenta fata de oamenii care va urmaresc!!!„, este mesajul postat de Adrian Alexandrov pe reţelele de socializare.

Ati umplut stirile din mediul online si tv cu moartea unui interlop decedat, taiat de alt interlop. Ce e atat de…

Publicată de Alexandrov Adrian pe Miercuri, 5 august 2020

Elena Udrea şi iubitul, vacanţ pe litoralul românesc. Cât a plătit pe o singură noapte de cazare 

Elena Udrea, împreună cu iubitul ei, Adrian Alexandrov şi fetiţa lor, Eva Maria, au mers în vacanţă pe litoralul românesc. Dacă toată lumea se aştepta să o vadă în Mamaia, ei bine, de această dată, fosta blondă de la Cotroceni a ales o staţiune discretă.

De mai bine de o săptămână, fostul ministru se află la mare, alături de familia ei. Potrivit Wowbiz.ro, Elena Udrea este cazată la Hotelul Mera, în staţiunea Venus, un stabiliment de patru stele, extrem de luxos, unde condițiile sunt excelente. În această perioadă, o cameră, cu masă all-inclusive, costă în jur de1200 de lei.

Elena Udrea s-a comportat la mare ca orice turist, fără fițe, ba chiar a fost extrem de populară. Toată lumea a admirat-o și a spus despre ea că este cu adevărat o doamnă specială de fiecare dată când a văzut-o în resort”, au dezvăluit persoane, potrivit sursei citate mai sus.

Primele imagini cu Elena Udrea după două luni de izolare. Cum a mers fostul ministru marţi, în faţa instanţei VIDEO