Adrian Cristea a dat LOVITURA înainte de meciul Steaua-Vaslui

Adrian Cristea a câştigat litigiul cu Steaua în privinţa restanţelor salariale. 

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 09:46

Clubul Steaua București este obligat să achite suma de 120.000 de euro mijlocașului Adrian Cristea, potrivit hotărârii de joi a Comisiei de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF).

Citeşte şi Bianca face ATAC DE PANICĂ dacă vede imaginile astea. Cristea, filmat în ipostaze SCANDALOASE cu două femei

Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat decizia referitoare la conflictul dintre Steaua și Adrian Cristea. „Adrian Cristea vs. FC Steaua – pretentii financiare – Admite recursul. Modifica in parte Hotararea CNSL. Obliga FC Steaua la plata catre jucatorul Cristea Adrian a sumei de 120.000 euro”, a scris site-ul LPF vineri. Suma reprezinta restante salariale si bonusuri. Steaua mai are de achitat inca 20.000 de euro fostului mijlocas.

Totodată, în litigiul dintre cele două părți, comisia a decis amânarea cauzei încetării raporturilor contractuale pentru data de 24 aprilie.

Adrian Cristea a semnat în data de 30 iulie 2013 un contract pe o perioadă de doi ani cu Steaua, pentru care a jucat 9 partide în turul Ligii I, marcând un gol. Clubul i-a reziliat contractul lui Cristea la începutul lunii ianuarie.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, TERORIZATĂ de Adrian Cristea. MESAJE INCREDIBILE trimise de „Prinţ”