ADRIAN IOVAN a murit. Ultima dorinţă a pilotului este bizară VIDEO

ADRIAN IOVAN a murit. Pilotul Adrian Iovan parcă şi-a prevestit moartea, spune Robert Iliescu, unul dintre cei mai vechi prieteni.

23 ian. 2014, 08:17
ADRIAN IOVAN a murit. Ultima dorinţă a pilotului este bizară VIDEO

Adrian Iovan va fi înmormântat vineri şi se pare că, la finalul anului trecut, imediat după ce tatăl său a murit, pilotul a cerut să i se aranjeze şi lui mormântul, lângă cele ale părinţilor săi.

Şi-a orevestit moartea, i-a dat telefon fiicei. A fost părinte extraordinar, a avut grijă de copiii lui şi i-a înţeles extraordinar, era în stare de orice sacrificiu pentru copii„, a declarat Roberto Iliescu la Pro TV.

Citeşte şi ADRIAN IOVAN a murit supărat şi plin de DATORII

Devastat de durere, prietenul lui Adrian Iovan spune că, atunci când a auzit de tragedie, l-a sunat imediat pe cel alături de care a împărţit totul în şcoala militară.

„Eu l-am sunat imediat pe telefon, dar nu a răspuns, era închis telefonul, am sperat că nu i se poate întâmpla lui aşa ceva, din tot sufletul am sperat că nu i se poate întâmpla, mai ales că zburase pe 31 tot cu acelaşi avion”, a mai precizat Roberto Iliescu.

ADRIAN IOVAN A MURIT. Gestul NEAŞTEPTAT făcut de Romaniţa Iovan

Adrian Iovan i-a cerut fiicei sale ca atunci când se va întâmpla, să îi invite la înmormântare pe toţi foştii colegi, iar lumea să nu fie tristă. A cerut expres ca familia şi prietenii să îşi amintească de el pe acordurile melodiei lui preferate – „Aviaţia dă senzaţia” -, cântată de Mihai Mărgineanu.

Anul trecut, după ce şi-a îmormântat tatăl, Adrian Iovan a cerut să îi fie şi lui aranjat mormântul din cimitirul Bellu catolic.

DECLARAŢIA CUTREMURĂTOARE a unui medic de la SMURD. Vezi ce spune despre Adrian Iovan şi studenta decedată