ADRIAN IOVAN a murit supărat şi plin de DATORII

După o carieră de 30 de ani în aviaţie, Adrian Iovan a plecat pe lumea cealaltă plin de datorii. Adrian Iovan nu avea o avere impresionantă, ci doar o casă, şi aceea luată cu credit bancar.

23 ian. 2014, 07:41
ADRIAN IOVAN a murit supărat şi plin de DATORII

Adrian Iovan a murit supărat şi plin de datorii, potrivit spynews.ro. De când a divorţat de Romaniţa Iovan, problemele s-au ţinut lanţ pentru pilot. Pensia i-a fost redusă, a intrat în greva foamei, a făcut o depresie şi a  încercat chiar să se sinucidă.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN va fi înmormântat vineri. Naşul fiului său va oficia slujba

„Am ajuns la fundul sacului. Nu-i mai pot plăti pensia copilului, iar de fiecare dată când ies cu Albert în oraş şi vrea o jucărie îi spun că statul ne-a luat banii de jucării. De la 15.000 pe lună am rămas cu 1.900 de lei„, a declarat Adrian Iovan în 2011.

La sfârşitul anului 2013, pilotul şi-a scos vila de lux din Otopeni la vânzare, dar cumpărătorii nu s-au înghesuit. E drept, preţul era cam piperat: 260.000 de euro.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

Trupul neînsufleţit al pilotului ADRIAN IOVAN a fost depus, joi dimineaţa, la Şcoala de Aviaţie din Bucureşti, informează România TV. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face până la ora 11.00.

Trupul neînsufleţit al pilotului va fi dus joi la capela „Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi la biserica „Sântul Ilie”.

Adrian Iovan va fi înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care vor oficia slujba se va afla şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan. Pilotul va fi înmormântat ca un erou.

ACCIDENT AVION: Mărturii INCREDIBILE ale primului om care a ajuns la epavă

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO