ADRIAN IOVAN este încă aşteptat de câinele lui, Max. Animalul plânge şi nu se mişcă din faţa porţii VIDEO

ADRIAN IOVAN a fosT ÎNMORMÂNTAT VINERI. Max, câinele lui Adrian Iovan, îşi aşteaptă în zadar stăpânul să se întoarcă acasă. Câinele plânge continuu după eroul care a salvat cinci vieţi, fără să ştie însă că acesta nu se va mai întoarce niciodată. La fiecare sunet, Max tresare şi se apropie de poartă în speranţa că-l va zări pe cel care în urmă cu doar câteva zile îi era partener de joacă prin curtea casei.

24 ian. 2014, 09:04

ADRIAN IOVAN este încă aşteptat de câinele său. Pe o străduţă îngustă de la marginea Otopeniului, un pui de labrador, rămas singur în curtea casei, plânge după stăpânul şi prietenul său, Adrian Iovan, informează România TV.

În curtea casei lui Adrian Iovan, în care singurul stăpân a rămas căţelul Max, felinarele au rămas aprinse, iar brazii mai păstrează încă instalaţiile luminoase. Max, un căţeluş alb, stă trist pe un balansoar, zgribulit de frig şi înfometat, în aşteptarea zadarnică a celui care i-a fost stăpân şi prieten.

ADRIAN IOVAN este înmormântat. Detaliul prin care ADRIAN IOVAN transmite din ceruri că îşi regretă moartea

Câinele încă îşi mai aşteaptă stăpânul să intre pe poartă, însă în faţa casei sunt numai lumânări în memoria lui Adrian Iovan.

Max a ajuns în casa pilotului la sfârşitul anului trecut şi de atunci cei doi au fost nedespărţiţi.
Câinele a devenit rapid un adevărat membru al familiei Iovan, iar de sărbători a fost centrul atenţiei, când pilotul a avut casa plină.

RESPECT AURELIA ION şi ADRIAN IOVAN: „Lacrimi îngheţate” VIDEO

Înainte de a-l primi în sânul familiei sale pe Max, Adrian Iovan a mai avut 2 câini, pe care a fost nevoit să îi dea altcuiva, după ce şi-a scos casa la vânzare.

ADRIAN IOVAN va fi înmormântat cu onoruri militare. Decizia a fost luată de ministrul Apărării, Mircea Duşa. Trupul lui Adrian Iovan se află la Capela Bisericii „Sfântul Ilie”. Fiica lui din Franţa şi Romaniţa Iovan, dar şi zeci de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu, impresionaţi de destinul tragic al celui care a salvat cinci vieţi, informează România TV.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a hotărât ca şi pilotul Adrian Iovan să fie înmormântat cu onoruri militare, deşi nu este cadru militar, aşa cum a fost cazul tinerei Aurelia Ion. Aşadar, vineri, la înmormântarea de la Cimitirul Belu sicriul lui Adrian Iovan va fi purtat pe umerii a patru soldaţi. De asemena, se vor trage şi focuri de armă.

TRAGEDIA din Apuseni. Discuţie HALUCINANTĂ între turnul din Oradea şi ISU: Nu credem că este căzut

Biserica „Sfântul Ilie” din Capitală este ultimul popas făcut de Adrian Iovan înainte de înmormântare. Cei care au venit să-şi ia adio de la pilot au fost sfâşiaţi de durere. Fosta lui soţie, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, a rămas unicul părinte pentru băiatul pe care îl are din mariajul cu pilotul.

Citește și Fost coleg al lui Adrian Iovan: Avionul era dotat cu sistemele necesare, ELT-ul a transmis

A doua zi dimineaţa, Albert a vrut să-l sune pe tatăl său şi i-am explicat ca o poveste cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine, că tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni„, a spus Romaniţa Iovan.

Colegii lui Adrian Iovan, prezenţi la ceremonie, vor rămâne cu o admiraţie eternă pentru pilot.

Pilotul Adrian Iovan, colegul, prietenul nostru, aripa frântă acum câteva zile… E greu să vorbeşti despre un asemenea prieten, asemenea om. Un pilot care şi-a sacrificat viaţa lui, salvând cele cinci vieţi în aterizarea forţată. A reuşit imposibilul”, a spus Şerban Ionescu, comandant Academia Română de Aviaţie.

Pilotul va fi înhumat la Cimitirul Bellu Catolic în cursul zilei de vineri. Aşa cum şi-a dorit, la căpătâiul lui Adrian Iovan, va fi pusă o bucată de elice albastră alături de o poză din tinereţea pilotului.

Citește și Mesajul SFÂŞIETOR al fiului pentru Adrian Iovan. Cum şi-a luat „adio” Albert de la tatăl său