Romaniţa, fosta soţie a lui ADRIAN IOVAN, a luat o decizie CUTREMURĂTOARE

ADRIAN IOVAN a fost înmormântat. Durere şi tristeţe greu de descris în cuvinte. Este o zi în care cei dragi îşi iau adio de la Adrian Iovan. Pilotul a fost înmomântat vineri la prânz, la Cimitirul Belu Catolic. Între preoţii care au oficiat slujba s-a aflat şi părintele Aurelian, naşul lui Albert, fiul lui Adrian Iovan.

RomaniaTV.net
24 ian. 2014, 07:51

ADRIAN IOVAN a fost înmormântat vineri. Joi, la priveghi, Romaniţa Iovan a decis că este mai bine ca fiul ei să nu meargă la capelă pentru a-şi lua rămas bun dela tatăl lui.

„L-am trimis pe Albert la un prieten de-al lui, nu puteam să-l aduc aici, la capelă, e prea multă durere”, ne-a mai spus Romaniţa, care, zilele acestea, n-a putut mânca mai nimic şi nici nu a putut dormi, scrie libertatea.ro.

Prima soţie a lui Adrian Iovan şi Romaniţa au fost pentru prima oară faţă în faţă. Aduse în acelaşi loc de tragica moarte a pilotului, fostele soţii ale lui Iovan au stat de o parte şi de cealaltă a sicriului şi şi-au intersectat privirile de câteva ori. Tragedia din Apuseni le-a adus la căpătâiul bărbatului pe care amândouă l-au iubit.

Salvatorii victimelor accidentului aviatic din Apuseni au ajuns joi-noapte în Bucureşti. 25 de voluntari care au ajutat la căutarea şi salvarea răniţilor au venit de la sute de kilometri distanţă pentru a participa la înmormântarea pilotului Adrian Iovan. Aceştia au fost cazaţi la o locuinţă socială din Săftica.

Salvatorii au vorbit despre scenele de groază pe care le-au văzut când au găsit avionul prăbuşit. Potrivit România TV, ei vor fi decoraţi de biserică. Cei 11 localnici care au ajuns primii la epava avionului prăbuşit vor primi crucea arhiepiscopală, cea mai înaltă distincţie pe care Arhiepiscopia Alba Iulia o poate acorda creştinilor.

Studenta Aurelia Ion, al cărei destin a fost frânt de incompetenţa autorităţilor, la numai 23 de ani, a fost înmormântată joi. VEZI: IMAGINI DE LA INMORMÂNTARE

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Citeşte şi: ADRIAN IOVAN a murit cu gândul la fiul său. Ce a strigat pilotul, cu ultimele puteri

Citeşte şi:

Mărturii cutremurătoare de la locul tragediei din Apuseni: Studenta avea lacrimile îngheţate pe faţă VIDEO

Studenta moartă în accident, înmormântată cu ONORURI MILITARE. Aurelia Ion, avansată la gradul de locotenent

AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Citeşte şi: Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni FOTO

Trupul neînsufleţit al pilotului a fost dus joi la capela „Sântul Ilie” din Capitală (strada Sfântul Ilie nr. 5, Sector 4), unde va rămâne până vineri la ora 13.00 când va avea loc înmormântarea.

ACCIDENT AVION: Mărturii INCREDIBILE ale primului om care a ajuns la epavă

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea”, a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi Medicul EROU Radu Zamfir, la două zile după accident. „Marele meu REGRET e că ceilalţi doi nu mai sunt” VIDEO