Adrian Minune a rupt tăcerea despre implicarea în traficul de droguri. Ce s-a întâmplat, de fapt, când a ajuns la DIICOT

Adrian Minune a lămurit unul dintre cele mai controversate subiecte: traficul de substanțe interzise. Manelistul a demontat zvonurile și a vorbit despre cel mai umilitor moment din cariera sa.

16 iun. 2021, 10:02
Adrian Minune a rupt tăcerea despre implicarea în traficul de droguri. Ce s-a întâmplat, de fapt, când a ajuns la DIICOT

Adrian Minune a rupt tăcerea despre implicarea în traficul de droguri. Adrian Minune, unul dintre cei mai de succes cântăreți de manele din România, fiind apreciat de o țară întreagă. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, celebrul artist a fost urmărit de ghinioane, dar mai ales, de gurile rele care nu i-au dat niciodată pace. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, Adrian Minune a făcut lumină în cel mai controversat subiect al momentului: traficul de droguri.

Adrian Minune a rupt tăcerea despre implicarea în traficul de droguri

Adrian Minune a ținut să precizeze că nici măcar nu are „fizicul necesar de a face trafic”. Mai mult decât atât, manelistul a declarat că speculațiile cum că ar face trafic de substanțe interzise nu sunt de ieri, de azi, ci de foarte mult timp. „Am eu fizicul de a face trafic? E cea mai mare prostie! Atâta timp cât poliția sau statul român te cheamă undeva, pentru a da cu subsemnatul, trebuie să mergi. Nu? Pentru a dovedi că ești nevinovat. Asta cu traficul de droguri este de când eram eu copil, de când mi-am luat prima Dacie. Este foarte important să spun nu, nu am făcut!”, a spus Adrian Minune la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Adrian Minune, pagubă totală în pandemie. Cunoscutul cântăreţ a făcut dezvăluiri: „A fost rău! Am plătit mai multe amenzi decât am cântat”

Adrian Minune a vorbit și despre cel mai umilitor moment din cariera sa: a întârziat timp de cinci minute și, pentru acest lucru, a fost trimis acasă: „De scuipat, poţi să fii scuipat ca lăutar, pălmuit chiar. Iar umilit poţi să fii şi când eşti înjurat, că vorbe sunt. Şi să vorbeşti foarte uşor când eşti beat, se poate. Umilit eşti atunci când eşti neserios. Si mi s-a întâmplat prima dată nu la o nuntă, ci s-a întâmplat la o emisiune. Am ajuns cu cinci minute mai târziu şi mi-a zis „Te rog frumos să pleci acasă!”. Aia a fost pentru mine o umilinţă. Dacă ai ales să fii lăutar, trebuie să îţi accepţi meseria aşa, cu tot ce este”.