Adrian Mutu, umilit de brazilianul Ronaldo când a ajuns la Inter Milano. „M-a trimis în parcarea 3!” VIDEO

Adrian Mutu a fost transferat de Inter Milano în iarna anului 2000, după un singur an petrecut la Dinamo. Aici, "Briliantul" a fost coleg de vestiar cu nume "grele" ca Ronaldo, Roberto Baggio, Laurent Blanc, Christian Vieri, Clarence Seedorf, Javier Zanetti şi Ivan Zamorano.

10 feb. 2022, 15:15
Adrian Mutu, umilit de brazilianul Ronaldo când a ajuns la Inter Milano. „M-a trimis în parcarea 3!” VIDEO

Adrian Mutu, umilit de brazilianul Ronaldo când a ajuns la Inter Milano. „Briliantul” a vorbit despre perioada de la Inter Milano, echipă la care a stat șase luni, în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Adrian Mutu, umilit de brazilianul Ronaldo când a ajuns la Inter Milano. „M-a trimis în parcarea 3!”

„La Inter m-am simțit bine șase luni, avem oameni în vestiare ca Ronaldo, Vieri, Baggio, Zanetti, Laurent Blac, Peruzzi, Panucci, Zamorano, Recoba. Nume foarte mari. Aveam postere cu ei, în urmă cu un an și ceva eram la Pitești și îi admiram. După ce au trecut șase luni la Inter, am zis că e timpul să joc. Nu eram la nivelul ca să-i scot din echipă pe Baggio sau pe Vieri și trebuia să încep să îmi fac parcursul meu. La Inter trebuia să accept că sunt jucători mai buni ca mine”, a spus Adrian Mutu, care a mers la Verona şi, ulterior, la Parma, de unde a fost transferat de Chelsea pentru 22,5 milioane de euro!

Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor: „Mulţi ani de zile am trăit o ruşine”

Adrian Mutu a povestit și cum a fost primit de brazilianul Ronaldo. „Când am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus să las mașina în parcare. A ieșit Ronaldo și m-a întrebat cu ce mașină am venit. Cu Alfa Romeo, i-am răspuns, asta mi-a dat-o clubul. Nu, nu, aici e parcarea 1, doar Ferrari și Lamborghini, du-te în parcarea 3, mi-a zis el. M-am dus în parcarea 3, am venit înapoi vreo cinci minute pe jos până la vestiare. Mă mai întâlneam pe autostrada cu ei, eu cu Afla Romeo, pâr-pâr, ei treceau, opreau, îmi făceau cu mâna! E o mentalitate de campion, când mergi la Inter nu mergi cu Alfa Romeo, mergi cu Ferrari, cu Lamborghini, mergi cu mașini tari, te îmbraci bine, pentru că ești la Inter”, a spus Adrian Mutu.

Secretul bine păzit al lui Adrian Mutu. A „adoptat” mai mulţi copii: „Doi au ajuns foarte bine, fata lucrează la NASA, iar băiatul este avocat”