Adrian Năstase se relaxează în Dubai alături de soţia Dana Năstase VIDEO

La mijlocul lunii noiembrie, fostul premier Adrian Năstase, în vârstă de 71 de ani, a fost surprins în timpul unei vacanţe în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, alături de soţia sa, Dana Năstase.

08 dec. 2021, 15:36
Adrian Năstase se relaxează în Dubai alături de soţia Dana Năstase VIDEO

Adrian Năstase, împreună cu soţia sa Dana, s-a bucurat de soare şi de apă, au locuit într-un hotel din zona Dubai Marina, cunoscută pentru resorturile luxoase, şi s-au relaxat pe o plajă celebră –  Jumeirah Beach Residence (JBR).

Fostul prim-ministru a lenevit pe nisipul fierbinte, s-a bronzat şi s-a bălăcit în valurile Golfului Persic. Seara, cei doi soţi au fost văzuţi, la cină, într-un restaurant cochet din aceeaşi zonă exclusivistă, căutată de turişti de pe toate meridianele, potrivit Click.

Adrian Năstase

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a hotărât marţi reabilitarea judecătorească a fostului premier Adrian Năstase, în cazul celor două condamnări pe care le-a suferit, decizia magistraţilor nefiind însă definitivă.

Citeşte şi: Luis Gabriel nu locuieşte cu Haziran. Artistul urmează să devină tată, dar stă cu părinţii, iar iubita, la Craiova

“Admite cererea de reabilitarea judecătorească formulată de petentul Năstase Adrian. Dispune reabilitarea judecătorească a petentului Năstase Adrian cu privire la pedeapsa de 2 ani închisoare (…) şi pedeapsa de 4 ani închisoare (…), pedepse ce au fost contopite prin sentinţa penală nr. 1385/08.05.2014 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, în dosarul nr. 1745/3/2014* (…) stabilindu-se o pedeapsă rezultantă de 4 ani şi 6 luni închisoare”, se arată în minuta instanţei, potrivit News.ro.

Decizia ÎCCJ nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare. Fostul prim-ministru Adrian Năstase a anunţat, în 8 octombrie, că a depus o cerere de reabilitare judecătorească.

Conform articolului 169 din Codul Penal, prin reabilitare, în cazul unei persoane condamnate încetează decăderile şi interdicţiile, precum şi incapacităţile care rezultă din sentinţa prin care a fost condamnat.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesaje siropoase către un bărbat celebru din România: „Te iubesc! Eşti cel mai bun”