Adrian Năstase: Traian Băsescu, huiduit în calitate de „jucător PMP”

Persoanele care îl huiduie pe Traian Băsescu nu îl huiduie pe preşedintele României, ci pe jucătorul PMP, care face campanie pentru acest partid", consideră fostul premier Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 09:13
Adrian Năstase: Traian Băsescu, huiduit în calitate de „jucător PMP”

„Traian Băsescu a lăsat la Cotroceni haina de preşedinte, îmbrăcând un tricou cu măr”, a scris fostul premier Adrian Năstase pe blog.

„Unii jurnalişti au comentat negativ faptul că preşedintele României a fost şi este huiduit atunci când iese în public. Ceea ce nu înţeleg jurnaliştii respectivi este faptul că Traian Băsescu a lăsat la Cotroceni haina de preşedinte, renunţând la rolul şi la atribuţiile prevăzute de Constituţie, îmbrăcând tricoul cu măr al unuia dintre jucători, în campania pentru europarlamentare şi pentru prezidenţiale. În aceste condiţii, cei care îl huiduie, inclusiv la Constanţa sau la votul pentru Parlamentul European, nu îl huiduie pe preşedintele României, ci pe ‘jucătorul’ PMP, pe cel care face campanie pentru acest partid. Nu poţi să fii, în circumstanţele acestea, doar cu sufletul în rai”, a scris luni Năstase într-o postare pe blogul personal.

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit, dar şi aplaudat duminică la secţia de la Colegiul Economic ‘A.D. Xenopol’ unde şi-a exprimat votul. Un grup de susţinători l-a primit cu aplauze la intrare, dar când a ieşit de la vot a fost huiduit. După incident, Băsescu a declarat că se aştepta la astfel de manifestări.

Citeşte şi: ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Traian Băsescu, HUIDUIT la vot. Reacţia preşedintelui VIDEO