Adriana Bahmuţeanu a ajuns pe mâna medicilor. Soţia lui Prigoană a fost operată

Schimbările se ţin lant, în viaţa Adrianei Bahmuţeanu. Recent, vedeta s-a confruntat cu probleme medicale pe care ar fi vrut să le ţină secret, dacă nu ar fi dat-o de gol chiar soţul ei, la o emisiune. Sâmbătă, vedeta s-a operat de fibrom.

RomaniaTV.net
05 dec. 2013, 18:33
Adriana Bahmuţeanu a ajuns pe mâna medicilor. Soţia lui Prigoană a fost operată

Adriana Bahmuţeanu a fost supusă, anul trecut, în septembrie, unei intervenţii chirurgicale de îndepărtare a unui fibrom uterin, operaţie efectuată în condiţii optime. Numai că, din pacate, problemele au reapărut, vedeta şi-a făcut analizele şi, potrivit cancan.ro, se pare că sâmbătă s-ar fi operat tot de fibrom. Dacă, data trecută, Adriana a ales medicii de la spitalul Victor Babeş, de data aceasta ar fi apelat la specialiştii uneia dintre cele mai bine titrate clinici private din Capitală. Intervenţia nu i-a cauzat probleme, ulterior, astfel că, potrivit surselor noastre, bruneta s-ar fi externat în aceeaşi zi.

Citeşte şi: Prigoană: Nu există lucruri peste care să nu treci la femeie

Însă informaţia-bombă abia acum urmează. Cum treburile au început să meargă din ce în ce mai bine în cuplul Bahmu – Prigoană, se pare că cei doi se pregătesc să devină din nou părinţi, surse din anturajul Adrianei mărturisind că afaceristul îşi doreşte enorm încă un copil, motiv pentru care ar fi insistat ca partenera sa să-şi rezolve, de urgenţă, toate problemele de sănătate. Bahmu şi Prigoană mai au doi copii împreună, doi băieţei, Maximus şi Eduard.

Citeşte şi: Decizie surpriză în procesul dintre Adriana Bahmuţeanu şi fosta iubită a lui Silviu Prigoană