Adriana Bahmuţeanu, declaraţie ÎN LACRIMI despre fostul soţ: „Îmi vine să urlu! Niciodată soţul meu nu…”

Adriana Bahmuţeanu îşi trăieşte viaţa într-o adevărată suferinţă. De când a decis să se despartă definitiv de Silviu Prigoană, vedeta suferă în tăcere şi se chinuie să nu arate nimănui suferinţa imensă pe care o îndură de atâta vreme. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Adriana Bahmuţeanu s-a lăsat copleşită de emoţii şi fără să îi mai pese a izbucnit în plâns.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 13:05
Adriana Bahmuţeanu, declaraţie ÎN LACRIMI despre fostul soţ: „Îmi vine să urlu! Niciodată soţul meu nu…”

Deşi este o femeie puternică, Adriana Bahmuţeanu are şi ea momentele sale de slăbiciune. Recent, într-o emisiune cunoscută de la Antena Stars, fosta soţie a lui Silviu Prigoană a izbucnit în lacrimi, când a vorbit despre nedreptăţile la care este supusă.

Adriana Bahmuţeanu şi-a dus copiii la psiholog

Mai exact, Adriana Bahmuţeanu a spus că soţul ei deşi spune că a fost mereu lângă ea în momentele grele ale vieţii, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, iar cea care i-a fost mereu alături a fost Camelia Enciu, prietena ei.

„Cami nu este mărul discordiei dintre noi. Ea este prietena mea cea mai bună. Ea a fost alături de mine în momentele grele. Îmi făcea injecţii înainte să intru în emisiune. A stat cu mine în spital şi mă spăla. Nu a venit niciodată soţul meu să stea cu mine. Îmi vine să urlu pentru că nu am cu cine să vorbesc. Să îl întrebaţi pe fostul meu soţ dacă are un prieten să îi dea şi sângele pentru el”, a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Citeşte şi  Adriana Bahmuţeanu s-a rugat la mormântul Părintelui Arsenie Boca pentru Silviu Prigoană