Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Ce pact a făcut vedeta cu soțul său după ce s-au căsătorit: ”Ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit pe data de 23 aprilie, în Ucraina și par mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, vedeta care a trecut de-a lungul timpului, prin mai multe mariaje eșuate, a decis ca de această dată să fie prevăzătoare și i-a propus soțului său un pact, la scurt timp după cununie.

25 mai 2023, 16:30
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Ce pact a făcut vedeta cu soțul său după ce s-au căsătorit: ”Ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația”
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Ce pact a făcut vedeta cu soțul său după ce s-au căsătorit: ”Ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Recent, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că ea și soțul său, George Restivan au stabilit imediat după căsătorie câteva reguli care să facă mariajul să funcționeze.

Citește și Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nunta secretă din Ucraina. ”Mi-am dorit toată viața să mă cunun așa ca în filme”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc!

Adriana Bahmuțeanu spune că a făcut acest pact cu soțul său pentru că nu își dorește ca mariajul lor să meargă din inerție. Mai mult, vedeta a subliniat că atunci când dragostea va dispărea dintre ei, aceștia au convenit ca mariajul lor să se încheie și să își spună adio.

„Noi am stabilit până la cele mai mici detalii ce să facem și în continuare ne stabilim și ce investiții să facem, ce să mâncăm mâine, la ce școală să dăm copilul, unde să mergem în vacanță sau cum să ne planificăm în continuare viața.

Dacă am fi mers mâna unuia sau altuia ar fi zis că nu e bine așa, e bine invers și dădeam vina pe el. I-am propus lui George ca din 6 în 6 luni să stăm de vorbă cu picioarele în apă rece amândoi și să ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația.

L-am întrebat într-o seară dacă mai vrea, să ne gândim ce nu a mers până acum, ce a mers bine și vrei să îmbunătățești, ce a fost extraordinar și ți-a plăcut din toată experiența asta de până acum. Faci bilanțul relației întotdeauna. Și la 100 de ani trebuie să îl faci, asta este o maturitate”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit Viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu dezvăluiri incendiare despre nunta secretă din Ucraina

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele, în mare secret în Ucraina. Ceremonia religioasă a avut loc la Cernăuți, pe 23 aprilie, chiar de ziua bărbatului, iar cei doi au fost atât de discreți încât nici măcar rudele și prietenii nu au știut că vor face pasul cel mare astfel.

La scurt timp după marele eveniment, cei doi au fost invitați la o emisiune, unde au vorbit despre nunta secretă, dar și despre peripețiile de care au avut parte până să ajungă în fața altarului.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dezvăluit că au fost la un pas să nu mai facă nunta și asta pentru că au avut mari bătăi de cap cu actele, motiv pentru care au stat mai bine de șase ore în vamă.

Însă, în cele din urmă, cei doi au ajuns în fața altarului, într-o biserică din Ucraina, despre care spun că este de suflet și au devenit soț și soție în ziua de sfântul Gheorghe.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au mărturisit că și-au dorit ca acest eveniment de suflet să fie făcut departe de ochii curioșilor.

„I-am spus că ar fi frumos și mi-am dorit toată viața mea să mă cunun așa ca în filme, ca în basme, ca în povești, la o mănăstire în vârf de munte, să nu mă știe nici vântul, nici pământul, pentru că eu nu trăiesc nu nimeni în casa mea. S-ar fi aflat, dar i-am zis că vreau să fiu eu cu el și cu Dumnezeu și cu încă doi oameni care să ne ducă lumânările, să ne țină la biserică, că așa e creștinește. Eu asta mi-am dorit, să mă simt aproape de divinitate. Lui i-am plăcut ideea asta și de aici până a ajunge noi la mânăstirea Bănceni a fost un pas.
Mă simt mult mai eliberată după ce ne-am cununat și de câte ori l-am întrebat pe George a zis că și lui i s-a luat o piatră de pe inimă. Ne-am făcut 100 de planuri pe hârtie și 100 de variante. El trebuie să plece în America, pentru că are o treabă urgentă, eu nu pot pleca cu el”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Online Story, potrivit wowbiz.ro.

Citește și Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri intime despre relaţia cu proaspătul soţ: „Mă aleargă prin casă! Uneori nu putem că sunt copiii treji”