Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri! ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică”

Viața Adrianei Bahmuțeanu s-a schimbat la 180 de grade, după nunta cu George Restivan. Vedeta a anunțat că își schimbă domeniul de activitate și că în curând își va deschide un cabinet de psihoterapie.

20 iun. 2023, 16:36
Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri! ”Cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică”
Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri!

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri. Recent, prezentatoarea TV a spus că va renunța și la cariera sa în politică pentru că de curând, a urmat câteva cursuri acreditate de de psihologie atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii și se pregătește să îmbrățișeze această meserie.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost băgată în spital de soț: „Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, două copile rămân acum în voia sorții”

Adriana Bahmuțeanu s-a reprofilat și se pregătește să dea lovitura în afaceri

Mai mult, vedeta a mărturisit că este hotărâtă să își deschidă un cabinet de psihoterapie în cazul în care se va muta în America, acolo unde a locuit până acum logodnicul ei.

„Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac. E păcat, am muncit până acum ca să ce? Oamenii se maturizează, noi ne schimbăm. Nu există să fii la fel ca acum 10-15 ani. Am alte planuri, adică, am anumite studii care nu sunt recunoscute în România, dar în America sunt recunoscute și pot să practic. Sunt la prima grupă din lume, e ceva pe specialitate. George se uita când eram la cursuri online și spunea că doctorul acela este foarte cunoscut în America”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că în aceste momente nu a stabilit dacă se va muta definitiv din România.

„Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Vedem ce o să fie. Deocamdată suntem bine”, au mai dezvăluit cei doi în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au luat decizia neașteptată cu doar câteva luni înainte de nuntă

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit, în cele din urmă, fericirea în brațele lui George Restivan, partenerul său de viață și sunt mai fericiți ca oricând.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la o biserică din Ucraina, iar în toamnă vor face și petrecerea de nuntă.

Ca să arate așa cum își dorește în ziua marelui eveniment, Adriana Bahmuțeanu, dar și soțul ei au decis să apeleze la niște proceduri estetice. E vorba de o procedură pentru corectarea pleoapelor. Au apelat la un doctor foarte bun care să efectueze această intervenție fiindcă, așa cum spune prezentatoarea, cu sănătatea nu te poți juca.

Adriana Bahmuțeanu le-a transmis cuplurilor să fie mereu transparente și să se ajute în orice situație.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație…de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, să vă corectați împreună micile defecte și sa va îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

Citește și Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri-șoc! Ce pact a făcut vedeta cu soțul său după ce s-au căsătorit: ”Ne hotărâm dacă continuăm sau nu relația”