Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, mândră de fiica sa: „Are note doar de 9 și 10 la facultate”. Care este mâncarea preferată a Elizei

Adriana Iliescu a oferit noi detalii despre fiica sa și viața la facultate. Cum o răsfață fosta profesoară pe tânăra studentă aflată în sesiune.

06 feb. 2023, 21:54
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, mândră de fiica sa: „Are note doar de 9 și 10 la facultate”. Care este mâncarea preferată a Elizei
Eliza Iliescu s-a înscris la a doua facultate. Mama sa va face credit bancar pentru a-i plăti taxa!

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România a oferit o serie de detalii despre fiica sa și viața pe care o are aceasta la facultate. Cum o răsfață fosta profesoară pe tânăra studentă care își dorește să calce pe urmele celebrei sale mame. 

Adriana Iliescu este tare mândră de fiica sa, Eliza Maria Bogdana, care are note excelente la facultatea la care este înscrisă. Adolescenta este foarte pasionată de cursurile pe care le urmează și studiază intens pentru viitoarea carieră.

Fata apelează la mama sa de fiecare dată când are nevoie de sfaturi, fosta profesoară declarând că îi pregătește tot felul de prăjituri și dulciuri, în timp ce tânăra se pricepe de minune când vine vorba de paste.
Adriana Iliescu nu va primi voucherele sociale de 250 de lei nici în 2023. Ce pensie are cea mai bătrână mamă din România
„Eliza este la examen acum. Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă.

Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Astăzi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza”, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru click.ro.
Adriana Iliescu a luat o decizie radicală de sărbători: „Nu avem bani de cheltuit”

Adriana Iliescu, mândră de fiica sa, Eliza

Fiica Adrianei Iliescu a fost șefă de promoție la Colegiul Dimitrie Paciurea, unde la examenul de bacalaureat a avut media 9,50. Eliza vrea să devină profesoară de română și de engleză, urmând în prezent Facultatea de Litere din cadrul Univeristății din București.

În urmă cu câteva luni tânăra studentă spunea că vrea să aibă rezultate foarte bune la învățătură, notele fiind cu siguranță o mândrie pentru mama sa care a adus-o pe lume pe când avea aproape 67 de ani.

Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu. Cea mai bătrână mamă din lume a locuit într-un conac boieresc

Au trecut 18 ani de când Adriana Iliescu a adus-o pe lume pe fiica ei, la vârsta de 66 de ani, stabilind la vremea respectivă un record mondial. Aceasta era recunoscută pe atunci drept „cea mai bătrână mamă din lume” și și-a păstrat „titlul” până în 2006. Eliza Maria s-a născut în luna ianuarie a anului 2005, iar în prezent este o tânără în toată regula, care îi aduce multe motive de fericire mamei sale.