Adriana Săftoiu a fost muşcată de un câine: „Sângeram din greu, am ajuns la urgenţe cu trei plăgi”

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a povestit pe Facebook că a fost muşcată de un câine în zona Băneasa şi a ajuns la urgenţe din cauza faptului că sângera abundent. În direct la România TV, primarul Daniel Tudorache a anunţat că a trimis Poliţia animalelor pentru a-l prinde pe câinele periculos.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 12:40
Adriana Săftoiu a fost muşcată de un câine: „Sângeram din greu, am ajuns la urgenţe cu trei plăgi”

„Îmi făceam tura de pași, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colții lui – un câine imens, negru cu alb, lățos. Am continuat să merg cu fața la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu”, povesteşte liberala.

Ea spune că nu avea bani la ea ca să îşi cumpere spirt, dar a avut noroc cu nişte oameni care i-au dat o sticlă de pe raft. Apoi, a oprit o maşină în care se aflau doi tineri, care au dus-o acasă.

Adriana Săftoiu stârneşte furtună în PNL: „Îmi este ruşine! Votăm împotriva propriilor convingeri!” 

„Am pus niste bandaje, m-am urcat în mașina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă. De acolo, la Balș pentru antirabic”, a continuat Săftoiu.

În faţa ei erau alte trei persoane, dintre care una a spus că a fost muşcată tot în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. „Îmi descrie câinele. Același. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteți a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un cîine cu aceleași semnalmente”, a scris ea.
Adriana Săftoiu a semnalat cazul primăriei sectorului 1. „E o zonă unde sunt mulți copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, conchide deputata.