„Adrianna” Simionescu a dezvăluit motivul pentru care nu cântă manele. Ce spune fiica lui Adi Minune

După participarea la Vocea României, unde a ajuns până în semifinală, Adrianna s-a ţinut de treabă, iar recent şi-a lansat cel mai nou single “Sufletul meu”. 

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 06:14
„Adrianna” Simionescu a dezvăluit motivul pentru care nu cântă manele. Ce spune fiica lui Adi Minune

Fiica lui Adi Minune a fost invitată în platoul „Vorbeşte lumea”, unde şi-a promovat noul ei single, o piesă dedicată tuturor celor care și-au găsit fericirea sau sunt în căutarea ei. Bineînţeles, nu lipseşte nici videoclip ce dezvăluie atitudinea sexy și glamorous a artistei. 

Printre altele, Adrianna a dezvăluit motivul pentru care nu cântă manele. Pentru că pur și simplu părerea noastră despre mediul în care tata lucrează, ca să zic așa, este una care depinde de situație. Și ca fată, eu cred că nu e ok… pentru noi.

Tata îmi dă sfaturi non-stop. Toată lumea mă întreabă asta. Se bagă peste tot. peste tot se bagă tata. Ce să zic? Mi-a zis să am grijă ce vorbesc… În privința pieselor, mă lasă să fac alegeri singură pentru că știe că artișrii au așa un feeling despre ce urmează să se întâmple cu piesa lor. Și a zis: ”Dacă tu simți că e ok, fă chestia asta. El zice n-ai făcut bine asta, nu mergee asta,..

Și eu mă enervez în momentul acela, zic: ”Bine, tu le faci pe toate corect”, mă duc în cameră, îmi vărs nervii, mă întorc și îi spun: ”Da, bine, și cum ar trebui să fac?”. Sunt sensinilă la sfaturile lui. Față de felul în care discut cu mama, el e mai rigid. Dar ceea ce zice e corect…, a declarat Adrianna, făcând referire și la sora sa, Carmen.

Citeşte şi: Scandal MONSTRU în a doua semifinală de la VOCEA ROMÂNIEI. Fata lui Adi Minune, făcută PRAF

Adrianna, primul single din carieră

După ce a cucerit publicul în sezonul 9 al emisiunii concurs „Vocea României”, Adrianna, fiica cea mică a lui Adi Minune, lansează primul single din carieră. Compusă de către Costi Ioniță alături de Alina Manolache, „Sufletul meu” i se potrivește perfect Adriannei, datorită timbrului său vocal deosebit.

Sunt foarte emoționată că lansez primul meu single în care mi-am pus tot sufletul, de aici și numele piesei. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc acest moment cu voi și să vedeți cum a ieșit. Vă iubesc mult și keep spreading the love”, spune Adrianna.