Adulter pe internet: Şapte semne că te înşală online

Dacă pe vremuri adulterul însemna o cameră ascunsă, deghizare, un el şi o ea furisându-se unul după altul la câteva minute distanţă, acum adulterul se poate consuma şi online.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 08:14
Adulter pe internet: Şapte semne că te înşală online

Chiar dacă, fizic, adulterul nu a avut încă loc nu va mai trece multă vreme până când fantezia va deveni realitate. De altfel, multe cupluri s-au despărţit din cauza unei aventuri on-line.

Iată şapte semne care îţi indică dacă partenerul tău te înşală.

1. Partenerul tău stă exagerat de mult în faţa pc-ului? Poate fi un semn că te înşală

Cine nu foloseşte calculatorul astăzi? Mai ales că poţi să rezolvi foarte multe lucruri online: poţi plăti facturi, ţine legătura cu prietenii, poţi găsi o mulţime de jocuri gratis şi lista poate continua. Astăzi nu ne putem imagina viaţa fără ajutorul acestui devise. Priveşte numai un adolescent şi modul în care ţine legătura cu prietenii săi. Preferă să rămână nemâncat numai pentru a vorbi în continuare cu ei.

Încearcă să-l dai din faţa calculatorului şi vei descoperi ce a simţit Sisif. Are partenerul tău exact acelaşi comportament? Descoperă care este motivul pentru care această nevoie a devenit atât de puternică în ultima vreme, înainte de a fi prea târziu.

2. Parolele de la mess, e-mail, etc au fost schimbate brusc fără ca tu să mai ai acces la ele? Oare cauza este pentru ca te înşală?

Dintr-o dată partenerul îţi spune că are nevoie de intimitate atunci când este la computer. Deşi înainte nu avea nicio problemă cu faptul că vă ştiaţi reciproc parolele, acum lucrurile s-au schimbat. Cei care lucrează pentru corporaţiile mari înteleg nevoia de a ascunde secretele organizaţiei. Însă care sunt secretele de familie care trebuiesc protejate de partener.

VEZI AICI CONTINUAREA