Afacerea colosală pusă la cale de Dan Şucu şi Gigi Becali. De ce nu s-au mai înţeles, până la urmă, cei doi miliardari

Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, a dezvăluit că a încercat să dezvolte o afacere împerună cu Gigi Becali, dar nu s-au înțeles.

24 dec. 2022, 11:04
Afacerea colosală pusă la cale de Dan Şucu şi Gigi Becali. De ce nu s-au mai înţeles, până la urmă, cei doi miliardari
Dan Șucu, despre relația cu Gigi Becali

Dan Șucu și Gigi Becali sunt rivali în Liga 1, iar de-a lungul timpului s-au contrazis de mai multe ori, de la distanță. Acționarul Rapid a vorbit despre adevărata relație pe care o are cu patronul FCSB și a mărturisit că au încercat să se ocupe împreună de afaceri.

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Citește și: Ce vor să facă israelienii cu hotelul pe care i l-au luat de sub nas lui Gigi Becali. Cât au plătit pentru perla litoralului românesc

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu.

Din punctul meu de vedere, modelul Hagi e impecabil din punct de vedere tehnic. Ca afacere, nu știu și nu simt. Nu-l simt ca afacere. Nu văd un atașament al fanilor. Dar tehnic, pare un model ireproșabil”,  a declarat Dan Șucu, pentru Fanatik.

Citește și: Planul lui Dan Şucu pentru a îmbogăţi Rapidul: „10% intră în bugetul Rapidului şi ajută la dezvoltarea viitorului giuleştean”

Cine este cel mai bogat român din fotbal: Dan Șucu sau Gigi Becali?

Gigi Becali este cel mai bogat patron din fotbalul românesc, având o avere estimată între 325 și 425 de milioane de euro. Nici Dan Șucu nu este prea departe, avera acestuia fiind estimată la 135-145 de milioane de euro.

Becali nu câștigă numai din fotbal, ci și din imobiliare, aflându-se pe poziția 18 în clasamentul general. La mare distanță de patronul FCSB se află finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, patronul Mobexpert, pe locul 56.