DRAGOSTEA COSTĂ. Afacerist celebru din România lăsat fără avere de IUBITĂ

"M-a sedus şi mi-a luat averea". Este plângerea incredibilă făcută de un afacerist din Reşiţa la adresa iubitei sale. Omul de afaceri a denunţat-o la DIICOT pe femeia care l-ar fi drogat şi l-a pus să semneze că-şi vinde casa, maşinile şi terenurile.

28 mai 2015, 05:56
DRAGOSTEA COSTĂ. Afacerist celebru din România lăsat fără avere de IUBITĂ

Vasile Gheorghe Cenda, Puiu cum e cunoscut în oraş, a picat în mrejele Anicăi Gabriela Ghinea, un mediator aflat pe tabloul Tribunalului Caraş-Severin. Sprijinită de un notar public, aşa cum reclamă omul de afaceri, femeia a reuşit să-l deposedeze de toate bunurile imobile şi mobile în interval de numai patru luni.

„Am angajat-o pe Gabriela Ghinea pe post de jurist la societatea mea. Întrucât aceasta devenise de încredere, i-am permis să aibă controlul asupra tuturor actelor mele şi ale societăţii. În toamna anului trecut am suferit o depresie care m-a marcat, astfel încât pârâta Ghinea stătea mereu în preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată interesul acesteia în a mă deposeda în interval de câteva luni de toate bunurile agonisite o viaţă”, a scris Puiu Cenda în plângerea penală înaintată DIICOT, scrie Express de Banat.

Potrivit susţinerilor afaceristului, acesta şi-a pierdut toată averea şi a ajuns să fie somat să plece din propria vilă, ridicată cu mâna lui, după ce Anica Gabriela Ghinea a făcut mai multe şmenuri ajutată de un notar public. Concret, Cenda ar fi împuternicit, fără ca el să aibă habar, prin intermediul notarului, instalatorul firmei şi o femeie necunoscută să-i vândă vila, brutăria, un teren şi un apartament oricui cred de cuviinţă.

Pe lângă plângerea penală formulată la DIICOT, Puiu Cenda a deschis şi două acţiuni în instanţă, prin care cere anularea tuturor actelor prin care a fost lăsat în fundul gol. Interesant este că femeia acuzată că i-a furat averea habar nu are de aceste lucruri.

„Eu nu ştiu despre ce vorbiţi. Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva”, a fost prima reacţie a Gabrielei Ghinea.