DRAGOSTEA COSTĂ. Afacerist celebru din România lăsat fără avere de IUBITĂ

Publicat: Joi, 28 Mai 2015 08:56 // Actualizat: Joi, 28 Mai 2015 08:56 // Sursa: romaniatv.net

"M-a sedus şi mi-a luat averea". Este plângerea incredibilă făcută de un afacerist din Reşiţa la adresa iubitei sale. Omul de afaceri a denunţat-o la DIICOT pe femeia care l-ar fi drogat şi l-a pus să semneze că-şi vinde casa, maşinile şi terenurile.

Vasile Gheorghe Cenda, Puiu cum e cunoscut în oraş, a picat în mrejele Anicăi Gabriela Ghinea, un mediator aflat pe tabloul Tribunalului Caraş-Severin. Sprijinită de un notar public, aşa cum reclamă omul de afaceri, femeia a reuşit să-l deposedeze de toate bunurile imobile şi mobile în interval de numai patru luni.

"Am angajat-o pe Gabriela Ghinea pe post de jurist la societatea mea. Întrucât aceasta devenise de încredere, i-am permis să aibă controlul asupra tuturor actelor mele şi ale societăţii. În toamna anului trecut am suferit o depresie care m-a marcat, astfel încât pârâta Ghinea stătea mereu în preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată interesul acesteia în a mă deposeda în interval de câteva luni de toate bunurile agonisite o viaţă", a scris Puiu Cenda în plângerea penală înaintată DIICOT, scrie Express de Banat.

Potrivit susţinerilor afaceristului, acesta şi-a pierdut toată averea şi a ajuns să fie somat să plece din propria vilă, ridicată cu mâna lui, după ce Anica Gabriela Ghinea a făcut mai multe şmenuri ajutată de un notar public. Concret, Cenda ar fi împuternicit, fără ca el să aibă habar, prin intermediul notarului, instalatorul firmei şi o femeie necunoscută să-i vândă vila, brutăria, un teren şi un apartament oricui cred de cuviinţă.

Pe lângă plângerea penală formulată la DIICOT, Puiu Cenda a deschis şi două acţiuni în instanţă, prin care cere anularea tuturor actelor prin care a fost lăsat în fundul gol. Interesant este că femeia acuzată că i-a furat averea habar nu are de aceste lucruri.

"Eu nu ştiu despre ce vorbiţi. Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva", a fost prima reacţie a Gabrielei Ghinea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
afacerist Anica Gabriela Ghinea avere DIICOT Vasile Gheorghe Cenda
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 mai 08:08
...preajma mea, dându-mi fie medicamente care mă făceau inconştient, fie alcool. Nu am bănuit niciodată… Citeste mai departe pe Romaniatv.net
Promovare Oferte 0721568905...
28 mai 12:01
...pe femeia care l-ar fi drogat şi l-a pus să semneze că-şi vinde casa, maşinile şi terenurile. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
28 mai 09:06
Votează email -1 email
...care l-ar fi drogat şi l-a pus să semneze că-şi vinde casa, maşinile şi terenurile. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8595
RON
18 Sep
noapte 17 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H