Afecţiuni bizare: Credeau că e ÎNSĂRCINATĂ la 12 ani, dar diagnosticul pus de medici a fost unul CRUNT

O fată din Marea Britanie a fost diagnosticată cu o afecțiune rară, care o face să vomite de până la 40 de ori pe zi. Medicii erau convinşi, însă, la început, că fetiţa este însărcinată.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 19:43
Afecţiuni bizare: Credeau că e ÎNSĂRCINATĂ la 12 ani, dar diagnosticul pus de medici a fost unul CRUNT

Jayde Pitt, în vârstă de 12 ani, din Hereford, era atât de bolnavă încât petrecea până la 18 ore pe zi vomitând în baie.

Boala ei este atât de rară încât medicii au fost extrem de nedumeriți la început. Ei credeau că ar putea fi gravidă sau bulimică.

După luni de chin, mamei lui Jayde, Leanne Rodrigues, i s-a comunicat că fiica ei are o afecțiune cunoscută sub numele de Sindromul Vărsăturilor Ciclice (SVC), care cauzează greaţă şi vărsături, potrivit DailyMail.

Citeşte şi MINUNE în China. Un bebeluş declarat mort şi-a revenit chiar înainte de incinerare

După săptămâni de teste fetiţei i-au fost prescrise medicamente pentru a-şi controla stările de vomă, dar ei încă i se poate facerău de cinci sau șase ori pe zi, dacă este nervoasă sau stresată.

„A fost groaznic să mă uit la Jayde cum trece prin toate astea și să nu fiu în măsură să o ajut în vreun fel. Am fost atât de îngrijorată pentru ea și nu a contat cât de mult i-am rugat pe medici, ei pur și simplu nu ştiau ce era în neregulă cu ea”, a declarat mama fetei.

Doar după ce au consultat-o cinci medici diferiţi, Jayde a putut primi un diagnostic corect şi tratamentul care să o ajute să îşi controleze simptomele.

Citeşte şi Trista poveste a BĂIEŢELULUI care se poate MÂNCA SINGUR de foame: Suferă de o boală CUMPLITĂ FOTO