Află care a fost MOTIVUL pentru care Liviu Vârciu a CĂLCAT STRÂMB

Ghinioanele au început să îi facă viaţa un coşmar lui Liviu Vârciu. Mai exact, în timpul filmărilor pentru show-ul "Te cunosc de undeva", artistul a suferit o luxaţie la unul din picioare, şi asta fiindcă a călcat strâmb în timp ce o interpreta pe Gabi Lungă, personaj la care erau obligatorii şi pantofii cu toc. Deoarece problema sa medicală a fost destul de gravă, staff-ul emisiunii a chemat imediat o ambulanţă, pentru a-i acorda vedetei cele mai bune îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 11:55
Află care a fost MOTIVUL pentru care Liviu Vârciu a CĂLCAT STRÂMB

La filmările pentru ediția de sâmbătă, 18 aprilie, a show-ului „Te cunosc de undeva!”, Liviu Vârciu și-a scântit piciorul și a avut nevoie de ajutor medical.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Recunoaşteţi personajul din spatele imaginii?

„Am călcat strâmb și mi-am luxat piciorul. Însă a trebuit să stau pe tocuri toată seara. La un moment dat, am avut nevoie de ajutorul celor de la Ambulanță, care mi-au dat pe picior cu un spray special care să-mi înghețe durerea, ca să pot încheia filmarea. Apoi, mi-au prescris niște antiinflamatoare. Oricum, în continuare am dureri, atunci când țin piciorul în anumite poziții”, a declarat Liviu Vârciu pentru SpyNews.

Citeşte şi  TE CUNOSC DE UNDEVA: Câştigător-surpriză la ultima ediţie