Află ce să faci pentru a scăpa de grăsimea abdominală în doar 48 de ore

Ţi-am pregătit o reţetă ideală pentru detoxifierea ficatului, iar această băutură naturală te ajută să topeşti grăsimea de pe burtă în doar 48 de ore.

09 oct. 2015, 11:38
Află ce să faci pentru a scăpa de grăsimea abdominală în doar 48 de ore

Aceasta este o băutură homemade perfectă, care te va ajuta să scapi de grăsime (în special de grăsimea depozitată în zona abominală) în timp record, iar în acelaşi timp îţi va curăţa fiatul de toate toxinele acumulate, oferindu-ţi forţă şi vitalitate. Atunci când este supraîncărcat cu toxine, ficatul este incapabil să îşi îndeplinească funcţiile în mod normal.

În astfel de situaţii, procesul de ardere a grăsimii este semnificativ încetinit, iar tu acumulezi din ce în ce mai multe kilograme. Oamenii nu îşi dau seama că un ficat curat este probabil cel mai important factor care determină dacă vei reuşi sau nu să pierzi grăsimea acumulată sau dacă procesul de slăbire va fi oprit. În plus, din cauza toxinelor, este posibil să nu vezi rezultatele pentru o lungă perioadă de timp.

6 alimente care ajută la detoxifierea corpului: Efecte miraculoase ale sucului de sfeclă

Consumă băutura pe de mai jos timp de 48 de ore şi ajută la curăţarea ficatului de toate toxinele şi impurităţile care se ascund în interior. Bea această băutură ÎN LOC DE APĂ şi DE FIECARE DATĂ CÂND SIMŢI CĂ ŢI-E FOAME. Soluţia te va ajuta în mod semnificativ şi îţi va scădea apetitul, îţi va învinge poftele alimentare (în special pofta de dulciuri), va arde caloriile şi va topi grăsimea abdominală.

INGREDIENTE:

– 2 linguri de suc de ghimbir

– 3 linguri de suc de lămâie

– 4 linguri de suc de aloe vera

– 3 litri de apă

Citeşte mai mult pe feminis.ro.