Află ce zodie eşti în HOROSCOPUL AMERINDIAN

Potrivit credințelor vechilor amerindieni, băștinașilor de pe teritoriile incașe și mayașe, dar și ale celor care au migrat până în nordul Americii, fiecare om este călăuzit în viață de câte un animal, ale cărui puteri sau sensibilități le preia la naștere. Descoperă horoscopul amerindian.

RomaniaTV.net
24 ian. 2015, 11:53
Află ce zodie eşti în HOROSCOPUL AMERINDIAN

VIDRA

(20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE). Vidrele sunt prietenoase, dar doar dacă le câștigi 100% încrederea. Au un mod propriu de a privi și a analiza lumea. Uneori sunt percepute ca firi dificile însă ceea ce îi face pe ceilalți să le ofere respect nu este ciudățenia felului lor de a fi ci intuiția și inteligența acestora.

LUPUL

(19 FEBRUARIE – 20 MARTIE). Filozofic vorbind, lupul este zodia care suferă cel mai mult în viață și oferă iubire pentru că știe cum este atunci când nu o primește. Are în sânge puterea de a supraviețui și nu se dă bătut în fața niciunui obstacol.

Citeşte şi Top ZODII REBELE prin definiţie. Vezi cei mai nemulţumiţi oameni şi află în ce categorie ai intra

ȘOIMUL

(21 MARTIE – 19 APRILIE). Șoimii sunt liderii. Șoimul dă directivele și ceilalți le execută pentru că au încredere în capacitatea acestora de a preconiza anumite fapte. Șoimul este adeptul lucrurilor bine făcute și nu acceptă scuze în afara de cele care pot fi înțelese.

CASTORUL

(20 APRILIE – 20 MAI). Castorul se poate adapta foarte ușor la lucrurile noi care apar în viață, având o fire aproape cameleonică. Sunt muncitori și harnici și țin foarte mult la familie și la cămin. Au un respect pentru intimitate care de multe ori atinge niște cote de religiozitate.

Citeşte şi Horoscop: Cum îl domini sexual, în funcţie de zodia lui

CĂPRIOARA

(21 MAI – 20 IUNIE). Au capacitatea de a privi viața în cele mai ascunse detalii. Sunt iubitoare, grațioase și sensibile: cam asta ar fi descrierea pe scurt a căprioarelor din zodiacul amerindian. Căprioara reușește de multe ori să atragă privirile celor din jur cu ochii ei fermecători.

CIOCĂNITOAREA

(21 IUNIE – 21 IULIE). Deși ciocănitoare bate toată ziua cu ciocul în lemn, din punct de vedere al zodiacului, nu ciocănește aproape deloc. Simbolistic vorbind, ciocănitoarea își ascunde secretul cu ajutorul ciocului în copaci, fiind cea mai de încredere persoană din zodiac.

SOMONUL

(22 IULIE – 21 AUGUST).Persoanele născute în această perioadă, sub acest semn zodiacal amerindian, sunt foarte mândre de ceea ce sunt, au o natură electrizantă și pot să acapareze întreaga atenție prin simpla prezență.

URSUL

(22 AUGUST – 21 SEPTEMBRIE). Ursul este o persoană foarte rațională, ale cărui cuvinte capătă greutate instantaneu. Urșii sunt printre cele mai inimoase animale din zodiacul amerindian, oferind protecție cu labele sale blănoase, fiind ca niște părinți pentru ce neajutorați.

Citeste mai mult pe Revista TEO.