Află cum să dormi corect pentru a deveni un om de succes

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vrei să "dai o împărăţie pe un pui de somn"? Cercetătorii au descoperit 5 cicluri de somn pe care le practică oamenii de succes.

RomaniaTV.net
16 iul. 2015, 14:20
Află cum să dormi corect pentru a deveni un om de succes

SOMNUL NANO

Este acel somn de 10-20 de secunde pe care îl experimentezi la metrou sau la birou când eşti extrem de obosită. Studiile nu au reuşit încă să ajungă la o concluzie în ceea ce priveşte beneficiile pe care le aduce acest tip de somn persoanelor, dar este clar că organismul reacţionează şi îşi ia de la sine secundele de odihnă necesare.

Cum să dormi mai bine în nopţile caniculare

MICRO – SOMN

Este vorba despre somnul de 2-5 minute. Acesta s-a dovedit extrem de eficient pentru acele momente în care pur şi simplu simţi că „îţi cad ochii în gură”. Poţi experimenta acest tip de somn acasă, în faţa televizorului, la birou, sau chiar pe o bancă în parc.

Ce problemă de sănătate ai, în funcţie de poziţia în care dormi

MINI – SOMN

Durează între 5 şi 20 de minute şi este ideal pentru momentele în care înveţi. Acesta te ajută să obţii performanţe la şcoală sau în proiectele la care lucrezi zi şi noapte. Ai nevoie de un mini – somn cel puţin de 3 ori pe zi atunci când studiezi intens.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.


loading...
Partenerii noștri