Află cum să dormi corect pentru a deveni un om de succes

Publicat: Joi, 16 Iulie 2015 17:20 // Actualizat: Joi, 16 Iulie 2015 17:20 // Sursa: romaniatv.net

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vrei să "dai o împărăţie pe un pui de somn"? Cercetătorii au descoperit 5 cicluri de somn pe care le practică oamenii de succes.

SOMNUL NANO

Este acel somn de 10-20 de secunde pe care îl experimentezi la metrou sau la birou când eşti extrem de obosită. Studiile nu au reuşit încă să ajungă la o concluzie în ceea ce priveşte beneficiile pe care le aduce acest tip de somn persoanelor, dar este clar că organismul reacţionează şi îşi ia de la sine secundele de odihnă necesare.

Cum să dormi mai bine în nopţile caniculare

MICRO - SOMN

Este vorba despre somnul de 2-5 minute. Acesta s-a dovedit extrem de eficient pentru acele momente în care pur şi simplu simţi că "îţi cad ochii în gură". Poţi experimenta acest tip de somn acasă, în faţa televizorului, la birou, sau chiar pe o bancă în parc.

Ce problemă de sănătate ai, în funcţie de poziţia în care dormi

MINI - SOMN

Durează între 5 şi 20 de minute şi este ideal pentru momentele în care înveţi. Acesta te ajută să obţii performanţe la şcoală sau în proiectele la care lucrezi zi şi noapte. Ai nevoie de un mini - somn cel puţin de 3 ori pe zi atunci când studiezi intens.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
noapte om de afaceri somn specialişti timp estimat zi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 iul 17:43
...pe un pui de somn”? Cercetătorii au descoperit 5 cicluri de somn pe care le practică oamenii de succes. Citește mai departe…

...
16 iul 17:27
Votează email 0 email
...Cercetătorii au descoperit 5 cicluri de somn pe care le practică oamenii de succes. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H