Află tot ce trebuie să faci ca 2015 să fie anul schimbărilor în bine

Pe măsură ce înaintăm în noul an, multe dintre noi vor să îşi transforme corpul, să fie mai active şi să facă mai mult sport. Dar de ce să nu ne preocupăm mai mult şi de minţile noastre?

RomaniaTV.net
06 ian. 2015, 11:27
Află tot ce trebuie să faci ca 2015 să fie anul schimbărilor în bine

Sa ne oferim o transformare la nivel mental este la fel de important ca atunci cand ne pregatim de o transformare fizica. Dar ca sa indeplinim asta, nu trebuie sa ne schimbam doar gandurile – trebuie, in acelasi timp, sa ne schimbam cuvintele.

Modul in care vorbim – cu alte persoane si cu noi insine – are un impact urias asupra aspectului nostru general. Asa ca mai jos iti vom prezenta cateva fraze care iti vor transforma modul in care gandesti, simti si actionezi in anul 2015:

1. „Te rog” – Sunt cuvinte marunte, dar sugereaza cele mai importante maniere.

Citeşte şi Horoscop 2015: Ce şanse ai să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta

2. „Deoarece” – Este un cuvant simplu, dar te-ar putea ajuta sa obtii ceea ce doresti.

3. „Multumesc.” – Statisticile arata ca doar o treime dintre persoane accepta un compliment intr-un mod gratios.

4. „Cum pot sa te ajut?” – Daca persoanele pe care le iubesti trec printr-o perioada grea, uneori cel mai bun mod de a le sprijini este sa te oferi pur si simplu sa le ajuti.

Citeşte şi Previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru Noul An: DEZASTRELE vor marca 2015

5. „Poti sa ma ajuti?” – De asemenea, sa ceri ajutorul altcuiva este un lucru cu multa insemnatate. Nu este nimic gresit in a admite ca ai nevoie de putin ajutor din partea altora.

6. „Sunt prea ocupata.” – Aceasta fraza este incredibil de importanta. Retine aceasta propozitie in memoria ta, apoi sterge-o complet din vocabularul tau. In 2015, elimina cuvantul „ocupata”.

Citeste mai mult pe feminis.ro.