Află totul despre sufletele pereche

Publicat: Joi, 12 Noiembrie 2015 16:05 // Actualizat: Joi, 12 Noiembrie 2015 16:05 // Sursa: romaniatv.net

Ai crezut, poate, că sintagma suflete pereche se referă numai la o persoană de sex opus, cu care ai de împărătășit experiențe emoționale (și trupești) care să te aducă la un acord perfect. Ei bine, termenul de suflete pereche nu înseamnă întotdeauna asta.

Foto: antenasatelor.ro

Veți vedea mai departe că sufletul pereche poate fi și o soră sau un frate, sau un camarad ori o persoană care te completează perfect fiind exact opusul tău (în sensul că are exact acele calități care completează lipsurile tale - reciproca fiind valabilă).

Important este că, indiferent de situație, energiile spirituale sunt într-un acord perfect şi atât de legate unele de altele, încât între aurele celor doi se formează un arc strălucitor de lumină, un curcubeu de energie ce uneşte cele două suflete.Un alt lucru pe care trebuie să îl știi este că întâlnirea cu un suflet pereche nu are loc neapărat la începutul vieții și, o dată întâlnit, acest suflet pereche nu e obligatoriu să îți stea alături toată viața.

Citeşte şi  Află dacă sunteţi suflete pereche, în funcţie de ce tip de relaţie îţi doreşti

Se cuvine, deci, să știi, cum îl recunoști, ca să nu îl ratezi, și cum poți, o dată ce l-ai întâlnit, să îl ții cât mai mult timp în preajmă. Reține însă că, chiar dacă nu te va însoți decât câteva ceasuri, impactul lui asupra ta va fi covârșitor. Îți va schimba, practic, viața. Te salvează într-un moment de cumpănă, îți arată calea, te veghează.

Cum îl recunoști? O emoţie pozitivă şi un puternic sentiment de familiaritate? Poate fi aceasta o cale. Impresia repetată de deja-vu în toate contextele în care te intersectezi cu el.

AstroDestin: Află ce şanse ai să-ţi regăseşti iubirea dintr-o viaţă anterioară

Comunicarea cu sufletul pereche este cursivă, armonioasă, ca şi cum v-aţi cunoaşte dintotdeauna, ca şi cum vă era menit să vă cunoaşteţi, iar de multe ori cuvintele sunt de prisos, vă înţelegeţi doar din priviri. Energia pozitivă pe care o simţi venind dinspre sufletul pereche este, de cele mai multe ori, covârşitoare.

El nu te face să suferi, nu-ţi provoacă durere, nu te împovărează, ci îţi arată lecţia pe care o ai de învăţat, într-un mod cât mai natural. Dacă simţim, totuşi, anumite piedici sau emoţii negative, e posibil să confundăm sufletul pereche cu o relaţie karmică.

Există trei categorii de suflete pereche, fiecare având caracteristici distincte şi de neconfundat faţă de alte persoane din viaţa ta.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cuplu energie pozitiva relaţie relaţie karmică sentimente suflete pereche
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H