Aglomeraţie la Piaţa Obor din Capitală. Sute de pensionari stau la cozi uriaşe

Deşi autorităţile recomandă evitarea aglomeraţiei în această perioadă, sute de pensionari stau la cozi imense în Piaţa Obor din Capitală. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 10:45
Aglomeraţie la Piaţa Obor din Capitală. Sute de pensionari stau la cozi uriaşe

In aceasta perioada sunt foarte căutate verdețurile, fructele şi legumele, dar şi carnea de miel. În Piața Obor din Capitală sute de pensionari au stat la cozi uriaşe, în ciuda măsurilor impuse. 

Deși poliția strigă la megafoane să fie respectate Ordonanțele Militare, cele care impun ca pensionarii să iasă din casă în intervalul orar 11:00 – 13:00, acest interval nu poate fi respectat, date fiind cozile imense, scrie dcnews.ro.

La fel s-a întâmplat şi vineri, 10 aprilie, atunci când jandarmii bucureşteni şi Poliţia au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta Pieţei Obor din Capitală, ca urmare a numărului mare de persoane prezente la cumpărături.

„Împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei, Poliţiei locale şi ai firmei de pază a pieţei, jandarmii au restricţionat accesul prin punctele de intrare în incinta spaţiului comercial. În acest moment, accesul în piaţă se face gradual, iar jandarmii verifică documentele reglementate prin ordonanţele militare în vigoare”, informa atunci oficiali ai Jandarmeriei Capitalei.

Citeşte şi Aglomeraţie în pieţele şi supermarketurile din Bucureşti în ultimul weekend înaintea Paştelui Ortodox VIDEO