Agresoarea Cristinei Joia, 30 de zile în arest la domiciliu

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designer în emisiunea "Visuri la cheie", a fost arestată la domiciul, au decis marti judecătorii,

17 nov. 2020, 20:52
Agresoarea Cristinei Joia, 30 de zile în arest la domiciliu
Agresoarea Cristinei Joia, 30 de zile în arest

Agresoarea Cristinei Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”, va intra în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, au anunțat marți autoritățile.
Inițial, autoritățile au dispus măsura de arest preventiv, dar au acceptat marți contestația depusă de apărarea femeii.

Incidentul a avut loc în data de 8 noiembrie, într-un supermarket din București.

Agresoarea Cristinei Joia a dat o singură lovitură

Agresoarea a fost deranjată de faptul că designerul emisiunii „Visuri la Cheie” i-a atras atenția că parcase neregulamentar și blocase accesul în parcare.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede foarte clar momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în zona magazinului în care ere Cristina Joia și o atacă. A fost suficientă o singură lovitură violentă dată cu mâna dreaptă, pentru ca victima să fie doborâta la pământ și rănită grav.

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia, surprins de camere VIDEO

Momentul în care a fost lovită Cristina Joia. După doar cinci secunde, atacatoarea a ieșit din magazin și a dispărut. Designerul a început să sângereze abundent, însă o femeie care a trecut pe lângă ea, a privit-o și și-a continuat drumul.

Câteva secunde mai târziu, atacatoarea a ieșit din magazin și a dispărut, fără să îi pese de starea victimei. Angajații au rămas înmărmuriți. Cristina Joia a început să sângereze abundent și, deși era evident că are nevoie de ajutor, o femeie a trecut pe lângă ea, a privit-o și a plecat mai departe.

Ulterior un bărbat, probabil agentul de pază care era ieșit din clădire, i-a adus câteva șervețele ca să își șteargă fața plină de sânge.

Alertate cu apeluri la 112, echipele medicale și de poliție au ajuns la fața locului. Cristina Joia a primit îngrijiri, iar apoi a fost transportată la spital, unde a fost operată.