Ai cicatrici pe faţă? Elimină-le definitiv cu o singură cremă

Cicatricile îți aduc aminte mereu de experiențele neplăcute din viață. A le purta pe față și a le accepta sunt unele dintre cele mai grele lucruri, mai ales pentru o femeie. Asta deoarece cicatricile afectează frumusețea tenului și este nevoie de multă măiestrie pentru a le ascunde. Acum poți scăpa de ele cu o cremă minune, pe care o prepari singură acasă! Tenul tău va fi curat, iar tu fericită!

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 09:29
Ai cicatrici pe faţă? Elimină-le definitiv cu o singură cremă

Pentru a face ca o cicatrice să dispară de pe față, pielea trebuie să treacă prin trei etape, cea mai importantă fiind cea de vindecare, evident.

 De aceea, dacă vrei să scapi de cicatricile de pe față, trebuie să știi cum să le îngrijești corespunzător. Majoritatea loțiunilor și a cremelor nu sunt prea eficiente atunci când vine vorba de cicatrici, și asta pentru că ele nu au fost special create pentru acest scop.

Citeşte şi  Ingredientul care vindecă pielea de cicatrici

În plus, conțin și foarte multe ingrediente nocive pentru ten, care ar putea să facă mai mult rău decât bine. Ne întorcem din nou la natură și la plantele care ajută la vindecare, nimic rău în asta.

Există o rețetă de cremă care face minuni pentru eliminarea cicatricilor de pe față și pe care chiar trebuie să o încerci. Rezultatele sunt vizibile în 2 săptămâni de la prima aplicare.

Continuarea pe elli.ro