Ai găsit o bancnotă de 100 de lei în parbrizul maşinii? Ai mare grijă, nu este ceea ce crezi!

Publicat: Luni, 15 Mai 2017 21:49 // Actualizat: Duminică, 15 Octombrie 2017 11:45 // Sursa: romaniatv.net
Cum știm foarte bine că banii nu cresc în copac, așa trebuie să înțelegem și faptul că nimeni nu ne lasă un cadou în valoare de 100 de lei în parbriz. Dar totuși, unii oameni cad în această plasă, care îi poate costa mult mai mult decât așa zișii bani găsiți pe parbriz...

Se pare că hoții au descoperit o nouă tehnică prin care să înșele oamenii sau mai bine zis să le fure bunurile. Maşinilor parcate pe o stradă lăturalnică de obicei pot să le apară bancnote în parbriz.

O nouă METODĂ de FURT. Cum a rămas un bărbat fără maşină

Păre că acea bancnotă a fost dăruită de cineva sau cine știe. Nu face greşeala să cobori fericit din mașină, croit să ridici banii, pentru că este o capcană. De obicei, bancnota este pusă în cealaltă parte a mașinii.

În momentul în care ocoleşti maşina, hoţii ascunşi în împrejurimi de deposedează de bunurile din maşină. Consolarea ar fi bancnota de 100 de lei, dar şi aceasta este falsă.

Poliția avertizează că este cea mai nouă tehnică de furt și funcționează în foarte multe dintre cazuri, mai ales în parcările lăturalnice, nemonitorizate video.

Metodele moderne folosite de hoţii de maşini şi cum te fereşti de ele

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
furt hoţi maşină înşelătorie metode furt
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H