Ai nevoie de siguranță cu diferențial? Sercom Electric te așteaptă cu multe variante!

Pentru o instalație electrică durabilă și rezistentă este important să alegi produse de calitate, de asemenea, pe lângă produse, montarea acestora trebuie să fie la un înalt nivel. În funcție de necesități, magazinul online Sercom Electric vine cu numeroase oferte în materie de electrică.

26 ian. 2024, 15:20
Ai nevoie de siguranță cu diferențial? Sercom Electric te așteaptă cu multe variante!

Ai nevoie de siguranta cu diferential

? Pe site găsești mai multe variante, care să îndeplinească fără probleme standardele de calitate. Aceste siguranțe sunt potrivite pentru case, apartamente sau orice alte clădiri. Durabilitatea lor se întinde pe o lungă perioadă de timp, iar rezistența poate fi dovedită în aceeași manieră.

Siguranțele automate diferențiale sunt disponibile în mai multe variante, ce au diferite capacități de rupere. De asemenea, caracteristicile lor sunt multiple, iar formele variază pentru a se încadra în orice construcție a instalației electrice. Poți vedea toate informațiile despre acestea, de la capacitate, până la beneficii, utilizarea, tensiunea nominală, numărul de poli, prețul și așa mai departe. Aceste siguranțe au o calitate superioară, ceea ce le face potrivite pentru orice instalație electrică. În cazul în care ai o listă cu toate cele necesare, o poți trimite pe WhatsApp, iar echipa se va ocupa de livrarea acestora la adresa dorită. Așadar, nu mai trebuie să navighezi pe site pentru a găsi produsele de care ai nevoie.

Sercom Electric este un magazin online destinat materialelor și echipamentelor electrice, unde găsești atât accesorii pentru instalația electrică, dar și scule sau produse care funcționează în mod electric. De la unele dintre cele mai simple corpuri de iluminat, până la sisteme fotovoltaice, sisteme de paratrăsnet sau produse pentru casă și grădină, toate sunt disponibile online. Te poți bucura și de lichidări de stoc, numeroase oferte și prețuri speciale pentru instalatori și revânzători.

Scule și unelte pentru meseriași

În cazul în care nu ai nevoie de nimic în materie de electrică și instalații, la Sercom Electric ai la dispoziție o gamă variată de scule și unelte. Acestea au o calitate înaltă, sunt potrivite pentru domeniul electricii, dar și pentru alte nișe. Sunt disponibile în mai multe variante, pentru începători și experimentați, astfel încât toți meseriașii să se bucure de oferte excelente.

Sculele și uneltele includ șurubelnițe, scule pentru găurire, tăiere și polizare, clești și chei, scule electrice, dar și pe benzină, instrumente de măsurare, instrumente pentru fixare, truse, seturi și accesorii. Produsele din această categorie sunt ideale pentru a fi folosite acasă sau la serviciu (dacă te numeri printre instalatori).

Trasee pentru cabluri și doze

Sercom Electric dispune de o categorie destinată traseelor pentru cabluri și doze. Din categoria respectivă poți comanda o gamă completă de trasee copex din PVC, trasee copex metalic din PVC, canale pentru cabluri, doze pentru aparat de rigips și zidărie, alături de doze de derivație.

Pe lângă toate acestea, poți beneficia de o gamă largă de produse în materie de conectică și electrică, împreună cu toate articolele menționate mai sus. Departamentul de suport clienți îți stă la dispoziție, pentru toate informațiile,  prin numărul de telefon și adresa de e-mail [email protected].