Ai nevoie de siguranță cu diferențial? Sercom Electric te așteaptă cu multe variante!

Pentru o instalație electrică durabilă și rezistentă este important să alegi produse de calitate, de asemenea, pe lângă produse, montarea acestora trebuie să fie la un înalt nivel. În funcție de necesități, magazinul online Sercom Electric vine cu numeroase oferte în materie de electrică.
Alina Costache
26 ian. 2024, 15:20
Ai nevoie de siguranță cu diferențial? Sercom Electric te așteaptă cu multe variante!
Ai nevoie de siguranta cu diferential

Siguranțele automate diferențiale sunt disponibile în mai multe variante, ce au diferite capacități de rupere. De asemenea, caracteristicile lor sunt multiple, iar formele variază pentru a se încadra în orice construcție a instalației electrice. Poți vedea toate informațiile despre acestea, de la capacitate, până la beneficii, utilizarea, tensiunea nominală, numărul de poli, prețul și așa mai departe. Aceste siguranțe au o calitate superioară, ceea ce le face potrivite pentru orice instalație electrică. În cazul în care ai o listă cu toate cele necesare, o poți trimite pe WhatsApp, iar echipa se va ocupa de livrarea acestora la adresa dorită. Așadar, nu mai trebuie să navighezi pe site pentru a găsi produsele de care ai nevoie.

Sercom Electric este un magazin online destinat materialelor și echipamentelor electrice, unde găsești atât accesorii pentru instalația electrică, dar și scule sau produse care funcționează în mod electric. De la unele dintre cele mai simple corpuri de iluminat, până la sisteme fotovoltaice, sisteme de paratrăsnet sau produse pentru casă și grădină, toate sunt disponibile online. Te poți bucura și de lichidări de stoc, numeroase oferte și prețuri speciale pentru instalatori și revânzători.

Scule și unelte pentru meseriași

În cazul în care nu ai nevoie de nimic în materie de electrică și instalații, la Sercom Electric ai la dispoziție o gamă variată de scule și unelte. Acestea au o calitate înaltă, sunt potrivite pentru domeniul electricii, dar și pentru alte nișe. Sunt disponibile în mai multe variante, pentru începători și experimentați, astfel încât toți meseriașii să se bucure de oferte excelente.

Sculele și uneltele includ șurubelnițe, scule pentru găurire, tăiere și polizare, clești și chei, scule electrice, dar și pe benzină, instrumente de măsurare, instrumente pentru fixare, truse, seturi și accesorii. Produsele din această categorie sunt ideale pentru a fi folosite acasă sau la serviciu (dacă te numeri printre instalatori).

Trasee pentru cabluri și doze

Sercom Electric dispune de o categorie destinată traseelor pentru cabluri și doze. Din categoria respectivă poți comanda o gamă completă de trasee copex din PVC, trasee copex metalic din PVC, canale pentru cabluri, doze pentru aparat de rigips și zidărie, alături de doze de derivație.

Pe lângă toate acestea, poți beneficia de o gamă largă de produse în materie de conectică și electrică, împreună cu toate articolele menționate mai sus. Departamentul de suport clienți îți stă la dispoziție, pentru toate informațiile,  prin numărul de telefon și adresa de e-mail [email protected].

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!