Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja la Kaufland

Kaufland face angajări la Bucureşti, Petroşani, Tulcea, Alexandria şi Reşita, în această perioadă. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul companiei germane.

RomaniaTV.net
10 iul. 2013, 13:45
Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja la Kaufland

Kaufland angajează pe postul de şef de raion la Bucureşti, Petroşani şi Tulcea.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai experienţă relevantă în domeniu, ştii să operezi un PC, ai abilitaţi de coordonare, de motivare şi de control a unei echipe şi eşti dispus să ai program de muncă flexibil.
10 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland mai angajează la Bucureşti, Petroşani,Tulcea şi pe postul de şef de departament.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, are cunoştinţe de contabilitate şi de operare calculator.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de engleză sau de germană.
Şi în acest caz, 10 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Kaufland angajează la Alexandria, Petroşani şi Reşita pe postul de referent resurse umane.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane, ai experienţă în administrarea documentelor de personal, ai cunoştinţe foarte bune de operare PC (Word, Excel), ai abilităţi foarte bune de organizare şi de comunicare, ai, de asemenea, abilităţi de lucru în echipă şi eşti dispus să pleci în deplasări de serviciu.
9 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.