Ai viroză respiratorie? Află cum te ajută echinaceea

Nu conteaza ca e un anotimp calduros sau unul friguros, virozele respiratorii pot aparea oricand si pot tine incepand cu doua zile pana la sapte-opt. Din acest motiv, cea mai buna metoda este sa prevenim aparitia acestor viroze si, cum altfel, decat prin plante

RomaniaTV.net
24 aug. 2014, 20:38
Ai viroză respiratorie? Află cum te ajută echinaceea

V-ati gandit vreodata sa folositi echinaceea? Ei bine, in caz ca nu stiati, la inceputurile sale aceasta planta era folosita in vindecarea ranilor dar si pentru muscaturile de sarpe, pentru durerile in gat, de dinti cat si pentru inflamatii si iritatii ale cavitatii bucale. Si, cu toate astea, efectele pozitive ale acestei plante asupra organismului nu se opresc aici.

Echinaceea se mai foloseste foarte des in tratarea infectiilor, fapt ce este sustinut si de numeroasele cercetari din domeniu care au scos la iveala faptul ca aceasta determina organismul sa produca un numar mai mare de globule albe, cu preponderenta limfocitele, dar si o cantitate mai mare de interferoni, aceasta fiind substanta cu cel mai puternic efect antiinfectios natural.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.