Aimee Iacobescu a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat la perfuzii

Actriţa Aimee Iacobescu a ajuns la spital, pe perfuzii, din cauza supărărilor provocate de scandalurile în centrul cărora s-a aflat în ultima perioadă.

RomaniaTV.net
15 feb. 2016, 07:05
Aimee Iacobescu a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat la perfuzii

Aimee Iacobescu a avut o cădere de tensiune, iar medicii au băgat-o imediat pe perfuzii. „Pe fondul meu prost, scandalurile îmi mai lipseau… M-am simţit foarte rău după toate discuţiile în care Ion Caramitru mi-a transmis să trăiesc din pensia de urmaş a mamei mele, când eu am dreptul la indemnizaţie de merit. Apoi, Cezara Dafinescu nu mi-a restituit 2.000 de lei pe care i-am dat împrumut şi s-a iscat alt scandal. Sunt foarte bolnavă şi n-am mai rezistat. N-am mai făcut perfuzii de la a doua operaţie”, a declarat Aimee Iacobescu, pentru ziarulring.ro

Actriţa spune că a ajuns „cu chiu, cu vai” la Urgenţă, la Spitalul Universitar şi spune că starea i s-a agravat atât pe fondul supărărilor, cât şi al efectelor secundare provocate de medicaţie. „Luni m-au chemat din nou la spital. Mi-au făcut analizele şi trebuie să-mi pună alte patru perfuzii. Din cauza aceasta n-am apucat să mă programez în audienţă la ministrul culturii pentru a-i prezenta cazul meu”, a povestit Aimée Iacobescu.

Actriţa speră să primească pensia de merit de 2700 de lei pe lună, pe care a solicitat-o în urmă cu câteva luni. „În ultimele trei luni au murit mulţi actori de pe lista beneficiarilor indemnizaţiei de merit şi eu tot n-am primit un răspuns. Ion Caramitru se face că uită că sunt foarte bolnavă, deşi ştie că am nevoie de bani pentru a mă trata. Trebuie să fac noi analize, care costă. E vorba de răutate, că altceva nu ştiu ce să mai cred… Cei 2.000 de lei din pensie îi dau într-o lună pe medicamente şi mă descurc din ce în ce mai greu. Nu ştiu ce voi face după ce voi termina banii din donaţii. Abia mai pot dormi noaptea… Aţipesc câteva ore şi mă trezesc foarte obosită. Am şi slăbit din cauza asta, am ajuns la puţin peste 50 kg la 1,65 m înălţime”, a adăugat actriţa.