AKTOBE – STEAUA LIVE. Roş-albaştrii au ajuns în Kazahstan, după un zbor de 5 ore. Aeronava a ocolit Ucraina

AKTOBE - STEAUA LIVE. Steaua va juca miercuri, de la ora 18.00, prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în Kazahstan, la Aktobe. Trupa lui Costel Gâlcă a ajuns marţi în oraşul unde va disputa partida, la capătul unui zbor lung de aproape 5 ore.

29 iul. 2014, 11:29
AKTOBE – STEAUA LIVE. Roş-albaştrii au ajuns în Kazahstan, după un zbor de 5 ore. Aeronava a ocolit Ucraina

AKTOBE – STEAUA LIVE. Aktobe este o fostă fortăreaţă rusă care la întemeeirea sa, în 1869, era locuită doar de 300 de oameni. În prezent oraşul numără peste 370.000 de locuitori şi este unul dintre cele mai importante centre ale Kazahstanului. Delegaţia Stelei a ajuns aici marţi în jurul prânzului, după un drum de aproape 5 ore, lungit şi de faptul că a fost evitat spaţiul aerian al Ucrainei.

Citeşte şi AKTOBE-STEAUA. Amintiri savuroase din Kazahstan, cu Ionuţ Luţu: După meciuri ne spălam cu furtunul

La sosirea în Kazahstan, fundaşul drepta Cornel Râpă a declarat: „În această fază a competiţiei întîlnim adversari tari, iar Aktobe nu e o echipă facilă. Totuşi, să nu uităm că nu jucăm cu Brcelona sau Real Madrid! Obiectivul nostru este calificarea în grupele Ligii, aşa că cel mai important lucru este să nu primim gol cu Aktobe„.

De asemenea, Cristi Tănase a spus: „Am analizat partidele jucate de Aktobe contra celor de la Dinamo Tbilisi. Au jucători buni, cu experienţă în cupele europene, care au evoluat în Rusia, nu va fi un meci uşor. Am observat că sunt foarte puternici pe contraatac, au marcat 3 goluri în 15 minute, când cei de la Tbilisi s-au deschis şi au lăsat spaţii. Aşa că trebuie să fim foarte atenţi să nu fim prinşi pe contraatac„.

AKTOBE – STEAUA se va juca miercuri seara, de la ora 18.00, va fi transmis în direct DigiSport şi va fi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.

Citeşte şi STEAUA şi-a cumpărat fundaş de naţională. Jucătorul va fi prezentat în câteva zile