Al doilea caz de coronavirus la Ministerul Justiţiei. O anchetă epidemiologică a fost demarată

Publicat: Vineri, 10 Aprilie 2020 07:52 // Actualizat: Vineri, 10 Aprilie 2020 07:52 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Justiţiei a anunţat că un al doilea angajat al instituţiei a fost confirmat cu noul coronavirus. Persoana contaminată lucrează în cadrul Direcţiei de contencios.

Joi seara a venit confirmarea că încă un angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat cu COVID-19.

"Ministerul Justiţiei anunţă confirmarea, în cursul acestei seri, a unui al doilea caz de COVID-19, în persoana unui angajat din cadrul Direcţiei de contencios. Au fost dispuse imediat măsurile legale şi anunţat DSP Bucureşti, pentru începerea anchetei epidemiologice", se arată într-un anunţ al Ministerului Justiţiei.

Reacţia lui Cătălin Predoiu despre cazul de coronavirus de la Ministerul Justiţiei. "Întreg personalul va evacua sediul ministerului"

Tot joi, un angajat din cadrul Departamentului de buget-finanţe al MJ a fost confirmat cu noul coronavirus. Reprezentanţii instituţiei afirmă că persoana contaminată cu COVID-19 nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

Coronavirus la Ministerul Justiţiei. Un angajat al instituţiei, confirmat cu COVID-19

Conducerea MJ a dispus aplicarea prevederilor legale privind anunţul autorităţilor competente în astfel de situaţii, ancheta epidemiologică şi izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată, precum şi decontaminarea completă prin nebulizare a sediului Ministerului Justiţiei.

"Ministerul Justiţiei rămâne operaţional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanţă, online, videoconferinţe şi telemuncă, aplicate în baza instrucţiunilor emise de către ministrul Justiţiei încă de la declararea stării de urgenţă", preciza MJ.

Ordonanţa militară 8: "Se interzice exportul de produse alimentare pe perioada stării de urgenţă" DOCUMENT

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Covid-19 Ministerul Justiţiei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H