ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PNL a depus la BEC lista candidaţilor. Antonescu: Ţinta în alegeri e 25%

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Liberalii a depus luni, la Biroul Electoral Central, lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare 2014. 

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 09:43
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PNL a depus la BEC lista candidaţilor. Antonescu: Ţinta în alegeri e 25%

EUROPARLAMENTARE 2014. Liberalii au strâns aproximativ 1.200.000 de semnături de susținere a candidaților la alegerile europarlamentare, a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu, la BEC.

„Avem o ţintă electorală, avem un target pentru rezultatul acestor alegeri, undeva la 25%. Sigur că depinde de prezenţa care se va înregistra (…) Faptul că, din cât vedem până acum, PNL a strâns cel mai mare număr de semnături, chiar mai mare decât PSD împreună cu celelalte două forţe aliate, este un semn încurajator”, a declarat Antonescu.

La depunerea dosarelor de candidați au participat secretarul general al PNL Rareș Mănescu, coordonatorul campaniei liberalilor Marian Petrache, precum și candidații la alegerile pentru Parlamentul European.

PNL și-a prezentat sâmbătă la Brăila primii candidați din lista pentru europarlamentare sub sloganul „EuroCampioni la fapte” într-un eveniment al cărui punct central a fost o cupă a eurocampionilor.

Evenimentul, în cadrul căruia au fost prezentați ca „echipă a eurocampionilor” Adina Vălean, Cristian Bușoi, Renate Weber, Eduard Hellvig și Ramona Mănescu, a început cu imnul „Champions League”, după care a fost intonat Imnul național „Deșteaptă-te române”.