ALEGERI LOCALE 2020. Daniel Băluţă: „Am votat cu gândul de a nu lăsa pe nimeni în urmă”

Daniel Băluţă, actualul primar al sectorului 4, a votat la Colegiul Naţional Octav Onicescu, din sectorul 4. Edilul şi-a exprimat speranţa că locuitorii sectorului îi vor da posibilitatea de a continua proiectele pe care le-a început în acest mandat.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 08:00
ALEGERI LOCALE 2020. Daniel Băluţă: „Am votat cu gândul de a nu lăsa pe nimeni în urmă”

Am votat pentru prosperitatea comunităţii noastre, pentru dezvoltare, pentru locuri de muncă bine plătite, dar în primul rând am votat cu gândul de a nu lăsa pe nimeni în urmă. Fac apel la toţi locuitorii sectorului 4 să vină azi să voteze pentru că este extrem de important să marcăm ce dorim să facem în următorii patru ani. Este important să continuăm proiectele pe care le-am început. Acestea sunt gândurile cu care am venit azi la vot„, a declarat actualul Edil al sectorului 4.

Citeste si ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Am votat cu sete, am votat să scoatem caracatiţa din Primărie”

ALEGERI LOCALE 2020. Românii îşi pot exercita dreptul de vot în 18.794 de secţii de votare organizate la nivel naţional, dintre care peste 1.200 în Capitală, cele mai multe în sectoarele 3 şi 6.

Secţiile de votare s-au deschis duminică, la ora 7.00, şi se închid la ora 21.00. Alegătorii care, la ora 21.00, se află în localul secţiei de votare pot să îşi exercite dreptul de vot.