ALEGERI LOCALE 2020. Ilie Bolojan, actualul primar al Oradei: „Votez pentru schimbarea la faţă a judeţului”

Ilie Bolojan, actualul primar al Oradei şi lider PNL Bihor, s-a prezentat la vot dimineața la ora 8.30, la Colegiul Național Emanuil Gojdu. La intrarea în secția de votare, acestuia i s-a măsurat temperatura. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 08:54
ALEGERI LOCALE 2020. Ilie Bolojan, actualul primar al Oradei: „Votez pentru schimbarea la faţă a judeţului”

 Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean a declarat că a votat pentru „schimbarea la faţă” a judeţului.

Am votat pentru continuarea dezvoltării orașului și pentru extinderea dezvoltării la nivelul întregului județ. Pentru schimbarea la față a întregului județ”, a declarat Ilie Bolojan, la ieșirea de la urne.

Ilie Bolojan este de 12 ani primarul municipiului Oradea, fiind unul dintre cei mai apreciați edili din România. În luna august, acesta a anunţat, la Digi 24, că a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat, ci să-și încerce șansele ca președinte al Consiliului Județean Bihor.

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Primele incidente. Vot multiplu, ameninţări şi dosare penale, aglomeraţie la urne

Ilie Bolojan a explicat că pentru dezvoltarea orașului contează și deciziile Consiliului Județean și a dat exemplul aeroportului din Oradea, care, spune el, a avut de suferit din cauza deciziilor proaste luate de Consiliul Județean.

Pentru Primăria Oradea candidează din partea PNL actualul viceprimar, Florin Birta, un colaborator apropiat al lui Ilie Bolojan, care a fost implicat în toate proiectele importante ale orașului.