ALEGERI LPF. Ponta: Sunt prieten cu Gino. Băsescu: Nea Mitică ar trebui pus la formol

În jurul orei 14 se va face public rezultatul votului pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Potrivit preşedintelui Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, "dacă nimeni nu trădează, Gino va câştiga cu 12-6".

14 nov. 2013, 10:52
ALEGERI LPF. Ponta: Sunt prieten cu Gino. Băsescu: Nea Mitică ar trebui pus la formol

Dumitru Dragomir se află de 17 ani în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, iar în urmă cu câteva săptămâni declara că va mai candida pentru încă două mandate de preşedinte. Longevitatea lui Mitică la şefia LPF a ajuns proverbială şi chiar şeful statului a comentat ironic la adresa acestuia.

Are impresia că nu e batrân? Îl punem în formol, nea Mitică şi liderii sindicali în ţara asta, care sunt veşnici„, spunea Traian Băsescu.

Totuşi, „veşnicia” lui Dragomir la LPF ar putea lua sfârşit astăzi, contracandidatul său, Gino Iorgulescu, având susţinerea mai multor preşedinţi de club, dar şi a premierului Victor Ponta. „Sunt prieten cu Gino de foarte mulţi ani. Am fost în echipă cu el la FC Naţional, cînd se bătea la titlu„, declara premierul, care s-a întâlnit cu Gino şi câţiva preşedinţi miercuri, în seara de dinaintea alegerilor prentru preşedinţia LPF. Rezultatul alegerilor va fi fi făcut public în jurul orei 14, iar potrivit preşedintelui Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, „dacă nimeni nu trădează Gino va câştiga cu scorul de 12-6„.

Cuteşte şi ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir sau Gino Iorgulescu? Azi se alege noul şef al Ligii